Πέμπτη 15 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τελευταίο «αντίο» στον Μανόλη Περακάκη

Τον Μανόλη Περακάκη, αποχαιρέτισαν για τελευταία φορά χτες το απόγευμα από τον ιερό ναό του «Ευαγγελισμού» της Θεοτόκου στην Αμαλιάδα, πλήθος κόσμου, παλιοί συνάδελφοι και σύντροφοι.

Η θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Μανόλη Περακάκη ήταν μεγάλη και κανείς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του τι στιγμή του αποχαιρετισμού.

Ο Μανόλης Περακάκης ήταν επικεφαλής της Επιτροπής Ειρήνης Αμαλιάδας, μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ).

Νωρίτερα, εκ μέρους της Επιτροπής Ειρήνης Αμαλιάδας o Γιώργος Καραπάνος, απηύθυνε τον ύστατο χαιρετισμό προς το νεκρό, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ δύσκολο να αποτυπώσεις με λόγια την προσφορά, την αφοσίωση, τον αγώνα ενός ανιδιοτελούς φιλειρηνιστή όπως ήταν ο Μανόλης. Δυστυχώς έφυγε νωρίς, τι στιγμή που όλοι μας τρέφαμε την αυταπάτη πως η φύση του χρώσταγε ζωή γιατί πάλευε για τη ζωή, για την ειρήνη».

Το ύστατο χαίρε έδωσε και ο Αντώνης Κακαράς, αρχιπλοίαρχος ε.α., εκ μέρους της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα καθώς και συνάδελφοί του. Επίσης παραβρέθηκε ο Βασίλης Καλαματιανός μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, αντιπροσωπεία της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ, ο πρώην δήμαρχος Αμαλιάδας Διονύσης Πανόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Παναγιώτης Κορδονούρης κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ