Παρασκευή 30 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλατιά εξόρμηση στα μαγαζιά

Σε διαρκή πάλη για να μπει φραγμός στη νέα επίθεση Ευρωπαϊκής Ενωσης - κυβέρνησης - εργοδοσίας, καλεί όλους τους εργαζόμενους στο εμπόριο η Κομματική Οργάνωση Εμποροϋπαλλήλων της Αχτίδας Υπηρεσιών της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο αυτό η ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων διοργανώνει σειρά επισκέψεων σε χώρους δουλιάς, προκειμένου να συζητήσει με τους εργαζόμενους για τις αρνητικές εξελίξεις σε βάρος τους, καθώς και για την προοπτική του αγώνα.

Οι επισκέψεις που έχουν προγραμματιστεί και στις οποίες θα συμμετέχει βουλευτής του ΚΚΕ, ξεκινούν την ερχόμενη Τρίτη, 3 Ιούνη από το πολυκατάστημα «Χόντος Σέντερ» στην Ομόνοια στις 6 το απόγευμα. Την Τρίτη 10 Ιούνη, στις 3.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο πολυκατάστημα «Λαμπρόπουλος» και την Πέμπτη 12 Ιούνη, στις 3.30 το μεσημέρι στο «Πράκτικερ» Ταύρου.

Βάση για συζήτηση με τους εργαζόμενους θα αποτελέσει η ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Εμποροϋπαλλήλων η οποία αναφέρεται: στα ζητήματα του πολέμου, στα προβλήματα της εργατικής τάξης που περνούν σε πιο οξυμένη φάση. Στο ρόλο και τις επιλογές της ΕΕ, στη στάση των πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν τις αντιλαϊκές και αντεργατικές επιλογές. Στις συνδικαλιστικές παρατάξεις που προσπαθούν να εγκλωβίσουν το συνδικαλιστικό κίνημα στη λογική του εφικτού και στον αντίποδα αυτών, στη δράση του ΠΑΜΕ που αποτελεί την ελπίδα της εργατικής τάξης.

Απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στις διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, στις 19, 20, 21 Ιούνη, οπότε και πραγματοποιείται η Σύνοδος Κορυφής των κρατών της ΕΕ και ενημερώνει ότι ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων μαζί με τα άλλα ταξικά σωματεία της χώρας, οργανώνει ανάλογη με τις επιλογές τους υποδοχή.

«Το ΚΚΕ - καταλήγει μεταξύ άλλων - καλεί όλους τους εργαζόμενους να κάνουν δική τους υπόθεση τη συγκρότηση ενός λαϊκού μετώπου, με την πάλη μας να ανοίξουμε το δρόμο της ανατροπής της εξουσίας των μονοπωλίων, για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία. Μπροστάρηδες κομμουνιστές εμποροϋπάλληλοι, ήταν αυτοί που αψηφώντας μόχθους και θυσίες, έβαλαν τις βάσεις για τις μέχρι σήμερα κατακτήσεις μας. Σ' αυτόν τον ωραίο αγώνα, σας καλούμε και εμείς σήμερα να δυναμώσετε τις γραμμές του ΚΚΕ, τη μοναδική, ειλικρινή και ανυπότακτη πολιτική δύναμη της χώρας μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ