Τρίτη 3 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εξορμήσεις παντού

Μέχρι τελευταία στιγμή θα συνεχίζουν τα στελέχη του ΠΑΜΕ τις εξορμήσεις και τις περιοδείες στους χώρους δουλιάς, ενημερώνοντας και καλώντας τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Ενδεικτικά τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι παρακάτω περιοδείες: Σήμερα Τρίτη, υπηρεσίες ΙΚΑ Νέου Κόσμου (Δ. Αγκαβανάκης), Παιδικούς Σταθμούς Πατησίων (Μπ. Τενές), εργοστάσια Μετάλλου Ελευσίνας (Δ. Κουμπούρης), στους εργαζόμενους των Δήμων Καλλιθέας, Βύρωνα, Ζωγράφου, στα εργοτάξια με οικοδόμους του ΜΕΤΡΟ στη γραμμή Πεντάγωνο - Αγία Παρασκευή, στην παραλιακή λεωφόρο στο Νέο Φάληρο και στην πιάτσα στο δημαρχείο Αθήνας, στο νοσοκομείο «Α. Συγγρός», στο ξενοδοχείο «Κάραβελ», στα ΕΛΤΑ και στην εφορία Καισαριανής.

Την Τετάρτη, στα τσαγκαράδικα Ταύρου, στα εργοτάξια με οικοδόμους του ΜΕΤΡΟ στη γραμμή Σεπόλια - Αγιος Αντώνης, στον κόμβο Πλακεντίας (Χαλάνδρι), στη Μαραθώνια διαδρομή (Ραφήνα), Κωπηλατοδρόμιο (Σχοινιά) και στους εργαζόμενους του Δήμου Καλλιθέας. Την Πέμπτη, στα εργοτάξια με οικοδόμους της Αττικής Οδού, του Ολυμπιακού Χωριού και στο ΜΕΤΡΟ στη γραμμή Θησείο - Αιγάλεω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ