Τρίτη 24 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Απειλούν δημοτικό σύμβουλο της ΔΑΣ

Αλγεινή εντύπωση και την καταδίκη του Ζακυνθινού λαού έχει προκαλέσει η προσπάθεια γνωστού «πρωτοπαλίκαρου» του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, να τρομοκρατήσει τον Στέλιο Μποζίκη, δημοτικό σύμβουλο με της ΔΑΣ στο Δήμο Αρκαδίων.

Ασκώντας κριτική και έλεγχο στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την εκτέλεση ορισμένων έργων του δήμου, ο Στ. Μποζίκης, κατήγγειλε πως ξοδεύτηκαν υπέρογκα ποσά για την αποπεράτωσή τους και παράλληλα αποκάλυψε πως κτίριο που ανήκει στο δήμο έχει παραχωρηθεί χωρίς ενοίκιο στον Σ. Ξυνή (σχολές, ΚΕΚ). Αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε ορισμένους και κάποιος από αυτούς, με «ανώνυμες» τηλεφωνικές απειλές προσπάθησε να τρομοκρατήσει το δημοτικό σύμβουλο της ΔΑΣ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο «Ρ» με το Στ. Μποζίκη, ο τελευταίος δήλωσε πως αυτές οι απειλές δεν είναι δυνατόν να τρομοκρατήσουν «ούτε εμένα ούτε την παράταξη, αλλά αντίθετα θα συνεχίσουμε με περισσότερο πείσμα» και κάλεσε τους απειλούντες να σταματήσουν.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ καταγγέλλει στο ζακυνθινό λαό αυτές τις μεθόδους «που μας γυρίζουν σε μαύρες εποχές, εποχές που είναι καταδικασμένες στη συνείδηση του Ζακυνθινού και γενικότερα του ελληνικού λαού» και καταλήγοντας τονίζει: «Οι κομμουνιστές στη Ζάκυνθο δε θα το επιτρέψουν. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας και την προσπάθειά μας, για να συσπειρωθούν και άλλες δυνάμεις σε αντιμονοπωλιακή - αντιιμπεριαλιστική κατεύθυνση, για συνολική ρήξη και ανατροπή αυτών των πολιτικών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ