Τρίτη 1 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά

Προβλήματα στους εργαζόμενους, που ασχολούνται με τη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας στην Κεντρική Ελλάδα, προκαλεί η συμπεριφορά του προϊσταμένου Περιφερειακού Τομέα της ΔΕΗ. Αυτό καταγγέλλει, με ανακοίνωσή του, το Τμήμα Λάρισας του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της ΔΕΗ, αναφέροντας ότι ο εν λόγω προϊστάμενος ακολουθεί παρελκυστική και αλλοπρόσαλλη τακτική, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στη δουλιά των εργαζομένων της επιχείρησης και να τίθεται σε κίνδυνο η αξιοπιστία του συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο εν λόγω προϊστάμενος αρνείται να εγκρίνει δεδουλευμένα που υπάγονται στον τομέα μισθωτών, δεν παραλαμβάνει και δεν πρωτοκολλεί, μέσω της Γραμματείας, ενυπόγραφα έγγραφα μισθωτών, δεν υπογράφει αιτιολογημένες εισηγήσεις υποτομεαρχών για την εκτέλεση προγραμματισμένων και εκτάκτων εργασιών κ.ά.

Ο σύλλογος των εργαζομένων ζητάει από τους αρμόδιους της ΔΕΗ ν' αναλάβουν τις ευθύνες τους για αυτήν την, πέραν πάσης αποδεκτής δεοντολογίας, συμπεριφορά του προϊσταμένου και να δώσουν, γρήγορα, την αρμόζουσα λύση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ