Τρίτη 1 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Φούσκες», «φούσκες», «φούσκες»...

Το συγκεκριμένο κόμμα, αν δε λεγόταν «ΠΑΣΟΚ», θα μπορούσε να λέγεται «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω»! 'Η «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει»!

Ολα;..

* * *

«

Χωνεύεται», για παράδειγμα, να ακούς σήμερα τον Παπαντωνίου να λέει (στα «ΝΕΑ») ότι «άσκηση εξουσίας και παιχνίδια με τις μετοχές δε συμβιβάζεται»;.. Γιατί, αν θυμόμαστε καλά, στις 2 Ιούνη 1999 (την περίοδο δηλαδή που ο Νεονάκης τζογάριζε 22 δισ. στη Σοφοκλέους...), αυτός, ο τότε «τσάρος» της οικονομίας ήταν, που δήλωνε: «Το κόμμα του Χρηματιστηρίου πάει κανόνι και ψηφίζει ΠΑΣΟΚ»!

Αλήθεια, τέτοιες δηλώσεις από τον αρμόδιο - τότε - υπουργό, και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, τι ήταν; Δεν ήταν παιχνίδι με τις μετοχές από τους ασκούντες την εξουσία;..

* * *

«

Χωνεύεται», επίσης, να ακούς σήμερα το Λαλιώτη να συντάσσεται κι αυτός με τη θέση για έλεγχο - λέει - των δοσοληψιών όλων των βουλευτών στη Σοφοκλέους, στο όνομα, μάλιστα, της «διαφάνειας»;

Αλήθεια, να κάνουμε και έναν έλεγχο πόσοι πολίτες πιάστηκαν στα δόκανα εκείνης της προεκλογικής αφίσας του Λαλιώτη, που ουσιαστικά τους «έστελνε» στην γκανιότα του Χρηματιστηρίου; Να κάνουμε έναν έλεγχο πόσοι «οφείλουν» στον κ. Λαλιώτη το... «ξεψίλισμά» τους; 'Η μήπως την αφίσα την είχε βγάλει τότε ο Λαλιώτης για να μετρήσει τις «αντιστάσεις» των βουλευτών;..

* * *

Το κόμμα «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω», συνεχίζει να πράττει το μοναδικό που ξέρει να κάνει: Να προκαλεί. Και να ταϊζει τον κόσμο με «φούσκες». Πριν χρηματιστηριακές. Τώρα προπαγανδιστικές. «Φούσκες» φαιάς και «αχώνευτης» προπαγάνδας.


ΓΡΑΦΟΥΝ: ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ