Σάββατο 19 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα προκαταρκτικά...

Ως παρελκυστική καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Προσωπικού ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) την τακτική και συμπεριφορά της Διοίκησης του ΙΚΑ στη χτεσινή συνάντησή τους, που είχε ως κύριο θέμα τη συνταξιοδοτική κάλυψη των 5.500 συμβασιούχων γιατρών του ΙΚΑ.

Με την υπ' αρ. 4848/2003 απόφαση, το Εφετείο Αθηνών αναγνωρίζει ως εξαρτημένη εργασία αορίστου χρόνου τη σχέση των 5.500 συμβασιούχων γιατρών του ΙΚΑ. Την απόφαση αυτή αναγνώρισε ο διοικητής του Ιδρύματος Μ. Νεκτάριος, αλλά για την ταμπακέρα - την ασφάλιση, δηλαδή - παρέπεμψε στη συνάντηση της ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ με τον υπουργό Εργασίας Δ. Ρέππα. Παραπομπή, η οποία μάλλον οδηγεί στα προκαταρκτικά μιας νέας υποσχεσιολογίας, ως συνέχειας εκείνης που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια μετά τις κινητοποιήσεις των γιατρών.

Το θέμα είναι να μην αποτελέσει και τα προκαταρκτικά της ίδιας - μέχρι τα τώρα - τακτικής και για την ηγεσία της ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ, γιατί έτσι θα είναι χαμένοι και οι ίδιοι οι γιατροί και οι ασφαλισμένοι. Και η κυβέρνηση θα τρίβει τα χέρια της, καθώς το «σβάρνισμα» της κατάστασης τη βολεύει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ