Σάββατο 19 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Η Κομματική Οργάνωση Στυλίδας του ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Κυριακή 20/7, στις 9 μ.μ., στην πλατεία της πόλης, συγκέντρωση με ομιλητή τον Τάσο Χρονά, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

- Πολιτική συγκέντρωση και ομιλία στο Σοκράκι Κέρκυρας οργανώνει η ΚΟ Κέρκυρας αύριο Κυριακή 20/7/2003, στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Θ. Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας Περιοχής Β/Δ Ελλάδας.

Στη Λέσβο

- Σήμερα Σάββατο, 19/7, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία της Βρίσας θα μιλήσει ο Βαγγέλης Παλαιολόγος, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ.

- Αύριο Κυριακή, 20/7, στις 9 μ.μ., στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής θα μιλήσει ο Στ. Σκοπελίτης, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Τη Δευτέρα, 21/7, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία του Μεσαγρού θα μιλήσει ο Σ. Σιαμέτης, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ.

Στη Λήμνο

Η ΚΟ Λήμνου του ΚΚΕ προγραμματίζει τις ακόλουθες πολιτικές εξορμήσεις:

- Σήμερα Σάββατο ομιλία, στις 9 μ.μ., στο λιμάνι του Μούδρου από τον Κ. Μαδυτινό, μέλος του Γραφείου της ΑΕ Λήμνου.

- Την Τετάρτη 23/7, περιοδεία και ομιλία στις 9.30 μ.μ., στην πλατεία του Κάσπακα.

Στην Κρήτη

Πολιτική εξόρμηση για την ανάδειξη των προβλημάτων στον τομέα του τουρισμού πραγματοποιεί το επόμενο διάστημα η Κομματική Οργάνωση Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο αυτό κλιμάκιο στελεχών, με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος, Τάκη Τσιόγκα, θα περιοδεύσει σε τουριστικές περιοχές του νησιού και θα έχει επαφές με τους εργαζόμενους στον τουρισμό και εκπροσώπους σχετικών φορέων.

- Σήμερα το πρωί γίνεται περιοδεία σε τουριστικές μονάδες του νομού Λασιθίου. Ενώ το μεσημέρι, στις 1.30, ο Τάκης Τσιόγκας θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στην αίθουσα του Δήμου Ιεράπετρας. Το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Αγ. Νικολάου με θέμα «Η θέση του ΚΚΕ για τον τουρισμό».

- Αύριο Κυριακή ο βουλευτής του Κόμματος, με κλιμάκιο του ΚΚΕ, πραγματοποιούν περιοδεία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, στις 10 το πρωί. Το μεσημέρι θα συμμετέχει σε εξόρμηση και συζήτηση με ξενοδοχοϋπαλλήλους του νομού και στις 3.30 μ.μ. θα κάνει περιοδεία στο ξενοδοχείο «ΜΑΡΙΝΑ». Το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση και θα έχει συζήτηση με εργαζόμενους στις Αρχάνες, για την ανεργία, τις απολύσεις, την ακρίβεια, το ασφαλιστικό και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ.

- Τη Δευτέρα ο βουλευτής του Κόμματος θα επισκεφτεί το Ρέθυμνο, όπου θα περιοδεύσει σε ξενοδοχεία της πόλης και στις 9 το πρωί θα έχει συνάντηση με το ΔΣ του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων, αλλά και άλλους φορείς.

Σε Ιθάκη - Κεφαλονιά

Στην Ιθάκη και την Κεφαλονιά θα περιοδεύσει ο Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 21 και 22 Ιούλη. Συγκεκριμένα:

Στις 21/7, θα επισκεφτεί στις 11 το πρωί το Δημαρχείο Ιθάκης και θα συναντηθεί με τους δημοτικούς υπαλλήλους. Στις 12.15 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας, στις 3 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στις 6 μ.μ. θα περιοδεύσει στα χωριά της Βόρειας Ιθάκης και στις 9 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Βαθύ (κεντρική πλατεία).

Στις 22/7, στις 10 το πρωί θα επισκεφτεί το ιχθυοτροφείο της Κεφαλονιάς, στις 11.15 π.μ. τη διαδημοτική επιχείρηση, στις 12.15 μ.μ. το νοσοκομείο Αργοστολίου, στις 1.30 μ.μ. τη ΔΕΗ, στις 2.30 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο φέρι - μπόουτ της γραμμής Κυλλήνης - Αργοστολίου, στις 6.30 μ.μ. θα επισκεφτεί τον Σύλλογο Ναυτικών Κεφαλονιάς, στις 7.30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και στις 9.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

Στις 23/7 ο Γ. Τούσσας θα επισκεφτεί τη Ζάκυνθο και θα μιλήσει στις 9 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ