Τρίτη 22 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Μια σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων ξεδιπλώνονται σε όλη τη χώρα στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ. Για τις αμέσως επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω:

Σε Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο

Τα δύο αυτά νησιά του Ιονίου επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος χτες περιόδευσε και στην Ιθάκη.

- Σήμερα Τρίτη, 22/7, στις 10 το πρωί θα επισκεφτεί το ιχθυοτροφείο της Κεφαλλονιάς, στις 11.15 π.μ. τη διαδημοτική επιχείρηση, στις 12.15 το νοσοκομείο Αργοστολίου, στις 13.30 τη ΔΕΗ, στις 2.30 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο φέρι - μπόουτ της γραμμής Κυλλήνης - Αργοστολίου, στις 6.30μ.μ. θα επισκεφτεί τον Σύλλογο Ναυτικών Κεφαλλονιάς, στις 7.30μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και στις 9.30μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

- Αύριο Τετάρτη ο Γ. Τούσσας θα επισκεφτεί τη Ζάκυνθο και θα μιλήσει στις 9μ.μ. σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Σε Λέσβο - Λήμνο

- Αύριο Τετάρτη, 23/7, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία και συγκέντρωση στις 9.30 μ.μ., στην πλατεία του Κάσπακα της Λήμνου, όπου θα μιλήσει ο Δ. Σιαμέτης μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ.

- Την Πέμπτη, 24/7, στις 8.30μ.μ. σε συγκέντρωση στο Ιππειος θα μιλήσει ο Δ. Σιαμέτης.

- Την Παρασκευή, 25/7, στις 9.30μ.μ. στην πλατεία της Κάπης θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Το Σάββατο, 26/7, στις 9.30μ.μ., στην Αγρα θα μιλήσει ο Β. Παλαιολόγος μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λέσβου.

Στην Κρήτη

Σήμερα Τρίτη 22/7 και αύριο Τετάρτη 23/7, κλιμάκιο της Οργάνωσης Κρήτης του ΚΚΕ θα περιοδεύσει σε ξενοδοχεία των Χανίων.

- Σήμερα, Τρίτη στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει με εργαζόμενους στο ξενοδοχείο «LOUIS». Στις 8μ.μ. θα έχει συνάντηση με το ΔΣ του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. Αμέσως μετά στις 9.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με εργαζόμενους στο Εργατικό Κέντρο και στις 10.30 συνάντηση με τον σύλλογο καταστηματαρχών Αγίας Μαρίνας.

- Αύριο, Τετάρτη στις 10 το πρωί, το κλιμάκιο του Κόμματος θα συναντηθεί με το προεδρείο της Ομοσπονδίας και μέλη του συλλόγου ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων δωματίων. Στις 11.30 θα συναντηθεί με το σύλλογο καταστηματαρχών Πλατανιά.

- Το πρόγραμμα της Κομματικής Οργάνωσης Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, για τον Τουρισμό, θα ολοκληρωθεί, την Πέμπτη 24 Ιουλίου, με εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι θέσεις του Κόμματος για τον Τουρισμό. Η εκδήλωση θα γίνει στο Ρέθυμνο στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στις 10.30 το πρωί.

Στην Ημαθία

- Σε πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στα Μονόσπιτα Ημαθίας, αύριο, Τετάρτη 23 Ιούλη και ώρα 8μ.μ., θα μιλήσει ο Αλέκος Ουγγρίνος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ