Τετάρτη 27 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΕΘΕΑ
Επαφές με τα κόμματα για το αυτοδιοίκητο

Συνάντηση με τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα μεθαύριο Παρασκευή, στα γραφεία του Κόμματος στον Περισσό, θα έχει η διοίκηση του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Η συνάντηση θα γίνει στο πλαίσιο επαφών με όλα τα κόμματα, προκειμένου να αποτραπεί η ψήφιση της προτεινόμενης νομοθετικής ρύθμισης που αλλοιώνει το καθεστώς αυτοδιοίκησής του.

Πρόκειται για το άρθρο 30 του νομοσχεδίου για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, που πλήττει την αυτοδιοίκηση του φορέα, καθώς, εκτός των άλλων, προβλέπει την προσθήκη δυο διοριζόμενων μελών στο μέχρι σήμερα αιρετό από τη γενική συνέλευση του ΚΕΘΕΑ, διοικητικό του συμβούλιο. Το νομοσχέδιο έχει αποσταλεί από τις αρχές του μήνα στα κόμματα για παρατηρήσεις και επίκειται η κατάθεσή του στη Βουλή.

Στο πλαίσιο των επαφών με τα κόμματα, χτες το πρωί μέλη της διοίκησης του ΚΕΘΕΑ και της Συντονιστικής Επιτροπής των Συλλόγων Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ, συναντήθηκαν με τον τομεάρχη υγείας της ΝΔ Ν. Κακλαμάνη και τον αντιπρόεδρο της διακομματικής επιτροπής για τα ναρκωτικά Κ. Κιλτίδη.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΕΘΕΑ, στη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι της ΝΔ εξέφρασαν τη συμπαράσταση του κόμματός τους στο έργο του ΚΕΘΕΑ και αναγνώρισαν τον κεντρικό ρόλο της αυτοδιοίκησης στην αποτελεσματική και ευέλικτη παροχή υπηρεσιών προς τα εξαρτημένα άτομα και τις οικογένειές τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ