Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κορυφώνεται σε πολλές πόλεις

Σήμερα, στα Γιάννενα, θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης

Παράλληλα με την προετοιμασία για το μεγάλο ραντεβού του 29ου Φεστιβάλ με τη νεολαία του Λεκανοπεδίου, συνεχίζονται και οι εκδηλώσεις κορύφωσης της πολιτικής γιορτής της ΚΝΕ σε μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών ανά την Ελλάδα.

Στα Γιάννενα, το τριήμερο εκδηλώσεων του Φεστιβάλ κορυφώνεται σήμερα Σάββατο, στο Πάρκο Λιθαρίτσια, όπου θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, θ' ακολουθήσει συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη και άλλο πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα.

Στο Αγρίνιο, ολοκληρώνεται σήμερα το διήμερο στο Δημοτικό Πάρκο, στις 8.30 μ.μ., όπου θα μιλήσει η Ελίνα Χερικάκη, γραμματέας Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Πρέβεζα, ολοκληρώνεται σήμερα το διήμερο, στο Κηποθέατρο, στις 8.30 μ.μ., όπου θα μιλήσει ο Σταύρος Βαλάχος, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΚΚΕ και θ' ακολουθήσει συναυλία των Πετρολούκα Χαλκιά και Αντώνη Κυρίτση.

Στο Ρέθυμνο, ολοκληρώνεται σήμερα το διήμερο, στο Δημοτικό Κήπο. Θα μιλήσουν ο Νίκος Μανουσάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα: Συναυλίες από τους «Μπλε Νότα» και στις 10 μ.μ. από τον Παντελή Θαλασσινό.

Σήμερα και αύριο είναι το κεντρικό διήμερο στην Κέρκυρα, στο χώρο του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Σήμερα Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Ελλάδας και της Αλβανίας, συζήτηση για το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα και ρεμπέτικο γλέντι. Αύριο Κυριακή, περιλαμβάνει ομιλία του Θόδωρου Γουλή, γραμματέα Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας και μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη.

Αλλες εκδηλώσεις κορύφωσης
  • Σήμερα, Σάββατο:

- Στα Τρίκαλα, στο Μύλο Ματσόπουλου, με ταυτόχρονες εκδηλώσεις σε δυο σκηνές. Θα μιλήσει ο Αγης Τριγάζης, γραμματέας Περιοχής Θεσσαλίας και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την Κούβα με τους Ελισσαίο Βαγενά, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ και Νίκο Μήτσιο, πρόεδρο της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων, ενώ πλούσιο θα είναι και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Στην Καρδίτσα, στο Αθλητικό Πάρκο, θα μιλήσει ο Γιώργος Νταφούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Αλεξανδρούπολη, στο Πάρκο Εθνικής Αντίστασης, θα μιλήσουν ο Δαμιανός Κουκοράβας, γραμματέας της ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ και ο Γιώργος Κορίτσας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στην Κομοτηνή, στο Πάρκο (πίσω από το σπαθί), θα μιλήσει ο Γιώργος Στουραΐτης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στην παραλία της Χαλκίδας, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στη Σπάρτη, στο πάρκο του ΟΤΕ, στις 8.30 μ.μ.

- Στη Φλώρινα, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει η Ελένη Γκόγκου, γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

  • Αύριο, Κυριακή:

- Στη Λιβαδειά (στην Κρύα), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στη Βέροια, στις 8.30 μ.μ., στο πάρκο Αγίων Αναργύρων, με θέμα: «Μεταρρυθμισμένοι μαθητές για εργαζόμενους - "λάστιχο"». Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Καστοριά, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει η Ελένη Γκόγκου, γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

- Στην Κω, στο Πάρκο «Ξενία», στις 7 μ.μ., θα μιλήσει η Ιωάννα Λάμπρου, γραμματέας της Οργάνωσης της ΚΝΕ στην Κω.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αλλες εκδηλώσεις (2012-09-08 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις (2012-09-06 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις (2012-09-05 00:00:00.0)
Σάλπισμα σε δεκάδες πόλεις (2006-09-06 00:00:00.0)
Ο πανελλαδικός χάρτης του Φεστιβάλ (2005-09-08 00:00:00.0)
Ξεκινάει η πορεία κορύφωσης (2003-08-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ