Πέμπτη 28 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Ξεκινάει η πορεία κορύφωσης

Αύριο και μεθαύριο οι κεντρικές εκδηλώσεις στην Αρτα και πλήθος άλλων εκδηλώσεων

Το δρόμο της κορύφωσης έχει πάρει πια το 29ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στις πρωτεύουσες των νομών της χώρας και σειρά παίρνει η Αρτα, όπου παραδοσιακά το Φεστιβάλ κορυφώνεται με μαζικότατες κι επιτυχημένες εκδηλώσεις. Το ραντεβού, λοιπόν, των νέων και του κόσμου της Αρτας με τις πολιτικές - πολιτιστικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ είναι στην πλατεία Σκουφά, αύριο και μεθαύριο, από τις 8.30 το βράδυ μέχρι... τις μικρές ώρες.

Μεθαύριο Σάββατο, θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και αύριο ο Χρήστος Τσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει αύριο Παρασκευή: Ανοιγμα των εκδηλώσεων από το γραμματέα του ΝΣ Αρτας της ΚΝΕ, Χρ. Αράπογλου, συναυλία ερασιτεχνικού συγκροτήματος, συζήτηση με θέμα: «Αλληλεγγύη στη Σοσιαλιστική Κούβα» και ομιλητές τον Δ. Κλατσώνη, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, και τον Β. Ζιώβα, νομαρχιακό σύμβουλο της ΝΑΣ Αρτας, συναυλία με τον Διονύση Τσακνή και λαϊκό γλέντι.

Το Σάββατο 30/8, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στην Αρτα, εκτός από την ομιλία του Δ. Γόντικα, περιλαμβάνουν: κινηματογραφικό αφιέρωμα στην Κούβα και τον Τσε Γκεβάρα και μεγάλη συναυλία με τους Μανώλη Λιδάκη και Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις

Παράλληλα, οι εκδηλώσεις του 29ου Φεστιβάλ συνεχίζονται σε όλη τη χώρα και το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:

  • Σήμερα, Πέμπτη:

- Στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, στο Πάρκο Αγίου Θεράποντα, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Στην ιμπεριαλιστική νέα τάξη και τους πολέμους της, απαντάμε με αγώνες για ειρήνη και σοσιαλισμό».

- Στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, στο πάρκο της οδού Ταβάκη, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ».

- Στην Ελασσόνα, στην κεντρική πλατεία, στις 9 μ.μ., με θέμα: «Από το αδιέξοδο της αγροτιάς στα δίχτυα του μισθοφορικού στρατού», θα μιλήσει ο Γιάννης Σκόκας, γραμματέας Νομαρχιακού Συμβουλίου Λάρισας και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Αύριο, Παρασκευή:

- Στο Καπανδρίτι, στην πλατεία έξω από την κοινότητα, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών», θα μιλήσει ο Γιώργος Ταρουνάς, μέλος ΝΓ Αττικής της ΚΝΕ.

- Στη Θεσσαλονίκη, στο Αγαλμα Βενιζέλου, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Μετανάστες και κυβερνητική πολιτική».

- Στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Αλληλεγγύη στη σοσιαλιστική Κούβα».

- Στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στο Πάρκο Κερασούντος, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Μαθητές και αντιπολεμικό κίνημα».

- Στη Νέα Αρτάκη Εύβοιας, στο χώρο της Ιχθυόσκαλας, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Παιδεία - Ελεύθερος χρόνος».

  • Αύριο και μεθαύριο:

- Διήμερο εκδηλώσεων στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Πρωταγωνιστές στη ζωή, όχι εθελοντές στην υποταγή».

  • Το Σάββατο 30/8:

- Στη Νάουσα Ημαθίας, στο Κιόσκι, στις 8.30 μ.μ.

  • Την Κυριακή 31/8:

- Στη Φαρκαδώνα Τρικάλων, στην πλατεία του χωριού, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Θέλουμε δουλιά στον τόπο μας κι όχι να γίνουμε μισθοφόροι στις λεγεώνες του ιμπεριαλισμού», θα μιλήσει ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στην Τσαριτσάνη Λάρισας, στην κεντρική πλατεία, στις 9 μ.μ., με θέμα: «Από το αδιέξοδο της αγροτιάς στα δίχτυα του μισθοφορικού στρατού», θα μιλήσει ο Τάκης Τσιόγκας, βουλευτής του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει ρεμπέτικο - λαϊκό μουσικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ