Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παραμένει μολυσμένο το νερό στα Γιάννενα!

Δεν έχει εξαλειφθεί μέχρι αυτή τη στιγμή το αυξημένο μικροβιακό φορτίο που έχει προκαλέσει πρόβλημα στο πόσιμο νερό της πόλης των Ιωαννίνων. Αυτό ανακοίνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Ιωαννίνων (ΔΕΥΑΙ), ενημερώνοντας ότι συνεχίζει να αντιμετωπίζει το πρόβλημα με αυξημένη χλωρίωση, η οποία, όμως, δεν είναι στα αυξημένα επίπεδα των πρώτων ημερών, καθώς έχει γίνει αποκλιμάκωση. Ο Κ. Γιωτάκης, γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΙ, επανέλαβε πως η μείωση των τιμολογίων κατά 50% θα ισχύσει μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.

Οπως είναι γνωστό, η μόλυνση του νερού ύδρευσης των Ιωαννίνων οφείλεται στην παράνομη λειτουργία ποιμνιοστασίων στην περιοχή της Κρύας, καθώς και στην έλλειψη στεγανών βόθρων στον εν λόγω οικισμό, σε συνδυασμό με τις κρατούσες κλιματολογικές συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΑΣ Ιωαννίνων και η «Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Ιωαννίνων» σε συνεντεύξεις Τύπου που είχαν δώσει υπογράμμισαν τις ευθύνες του Δήμου Ιωαννίνων, της Νομαρχίας και της κυβέρνησης, καλώντας τους να δώσουν οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα της ύδρευσης και άρδευσης του λεκανοπεδίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ