Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συμπαράσταση στη «ΣΚΕΨΗ»

Την αμέριστη συμπαράστασή τους συνεχίζουν να εκφράζουν, με ανακοινώσεις τους, συνδικαλιστικές οργανώσεις στη συνδικαλιστική εφημερίδα «ΣΚΕΨΗ» που εκδίδει η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών για την καταδικαστική απόφαση σε βάρος της, με επιβολή προστίμου 16.000 ευρώ, επειδή κατήγγειλε τις παράνομες απολύσεις του εργοδότη Γεωργιάδη.

Σαν μεθόδευση που δεν έχει στόχο μόνο τη συγκεκριμένη Ομοσπονδία, αλλά γενικότερα το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Φαρμάκου. Εχει στόχο, σημειώνει, την ελευθεροτυπία και τη φίμωση κάθε άποψης που ενοχλεί την αυθαιρεσία της εργοδοσίας, η οποία καλύπτεται πίσω από την κυβερνητική πολιτική και τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Τέλος, καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου να εκφράσουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους.

Τις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας καταδικάζει, με ομόφωνη απόφασή της, και η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων και εκφράζει τη συμπαράστασή της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ