Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΙΕΘΝΗ
Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) καλεί σήμερα, στις 12.00 το μεσημέρι, έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ (Μαραθωνοδρόμων και Κατεχάκη), σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας για την απόφαση της ισραηλινής κυβέρνησης να απελάσει τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο, Γιάσερ Αραφάτ. Παράλληλα, κάλεσμα για μαζική παρουσία έξω από την ισραηλινή πρεσβεία την ίδια ώρα απευθύνει και η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ). Στην παράσταση διαμαρτυρίας θα πάρουν μέρος και η παροικία Παλαιστίνης και οι μαζικές οργανώσεις.

Στη Θεσσαλονίκη

Η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και η ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας στις 18:00, μπροστά στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Στην Πάτρα

Οι Κομματικές Οργανώσεις Αχαΐας του ΚΚΕ και οι οργανώσεις της ΚΝΕ καλούν σε πικετοφορία διαμαρτυρίας στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Πίνδου.

Στη Λαμία

Πικετοφορία διαμαρτυρίας διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Λαμίας του ΚΚΕ σήμερα στις 19:30, με σημείο εκκίνησης την πλατεία Πάρκου.

Στην Καλαμάτα

Η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία 23ης Μαρτίου στις 7 μ.μ.

Στη Χαλκίδα

Πικετοφορία διαμαρτυρίας διοργανώνει επίσης σήμερα στις 19:30 στην πλατεία Αγοράς η Κομματική Οργάνωση Χαλκίδας του ΚΚΕ.

Στη Λιβαδειά

Πικετοφορία διαμαρτυρίας διοργανώνει σήμερα στις 19:30 η Κομματική Οργάνωση Λιβαδειάς του ΚΚΕ, με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία της πόλης.

Στην Αμφισσα

Η Κομματική Οργάνωση Αμφισσας του ΚΚΕ διοργανώνει το Σάββατο στις 9:00 το πρωί πικετοφορία διαμαρτυρίας, με σημείο εκκίνησης την πλατεία Λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ