Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απεργούν οι υπάλληλοι της Νομαρχίας Αθηνών

Σε κινητοποιήσεις βρίσκονται από χτες οι υπάλληλοι της Νομαρχίας Αθηνών, διεκδικώντας ανάμεσα σε άλλα την καταβολή δεδουλευμένων, υπερωριών και την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Με απόφαση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Νομαρχίας, οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν από χτες και μέχρι αύριο Τετάρτη, 3ωρες στάσεις εργασίας, από τις 11.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι. Την Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν 24ωρη προειδοποιητική απεργία, ενώ την ίδια μέρα οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, καθώς και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας - η οποία ενέκρινε και στηρίζει την απεργία - θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

Οι εργαζόμενοι ζητούν: Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Θέσπιση αντικειμενικών κριτηρίων στις μετακινήσεις. Καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης, των υπερωριών του 2002 και του τρέχοντος έτους, καθώς και του ενιαίου επιδόματος που θα εξισώνει τους μισθούς των υπαλλήλων στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις. Επίσης διεκδικούν: εφαρμογή των βαρέων και ανθυγιεινών σε ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων, καθώς και εφαρμογή του πλαισίου υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ