Τρίτη 7 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
Τριπλάσιοι στην οργανωμένη δράση

Σημαντική επιτυχία πέτυχαν οι δυνάμεις του ταξικού συνδικαλισμού στις εκλογές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης που ολοκληρώθηκαν την περασμένη βδομάδα. Το σημαντικότερο στοιχείο των εκλογών αυτών ήταν ο τριπλασιασμός των μελών που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία. Σαν αποτέλεσμα της μεγάλης αυτής αύξησης, το σωματείο εξέλεξε 4 αντιπροσώπους για το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, από έναν που είχε στις προηγούμενες εκλογές.

Η νέα διοίκηση που προήλθε από τις εκλογές είναι συνέχεια της προηγούμενης αγωνιστικής διοίκησης που ακολούθησε με συνέπεια ταξική πολιτική και συμμετείχε δραστήρια στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και στους μεγάλους αγώνες για το ασφαλιστικό, τις ΣΣΕ, τα εισοδήματα των εργαζόμενων, την παιδεία, υγεία, τη σταθερή και πλήρη απασχόληση και τα δημοκρατικά και εργασιακά δικαιώματα.

Η φιλοδοξία της νέας διοίκησης είναι η συνέχιση και ανάπτυξη όλων αυτών των αγώνων, η παραπέρα μαζικοποίηση του σωματείου, η ενεργή συμμετοχή του σωματείου και των εργαζόμενων του κλάδου στις κινητοποιήσεις και τους μεγάλους αγώνες που ανοίγονται μπροστά στην εργατική τάξη για την υπεράσπιση βασικών κατακτήσεων και τη διεύρυνση δικαιωμάτων που ν' ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των εργαζόμενων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ