Σάββατο 11 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Αύριο Κυριακή ο γιορτασμός στην Κλαυθμώνος

-- Την Κυριακή, 12 Οκτώβρη, και ώρα 9.30 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος, γιορτάζεται η 59η Επέτειος της Απελευθέρωσης της Αθήνας, με εκδήλωση που οργανώνουν η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αντιστασιακών Οργανώσεων (ΠΟΑΟ).

Το ΔΣ της ΠΕΑΕΑ καλεί όλους τους αγωνιστές και φίλους της Εθνικής Αντίστασης, τους εργαζόμενους και τη νεολαία να συμμετάσχουν μαζικά στην εκδήλωση.

-- Η ΠΕΑΕΑ Πατησίων - Ριζούπολης πραγματοποιεί, τη Δευτέρα 13/10/03 και ώρα 5.30 μ.μ., στα γραφεία του (Πατησίων 280), σύσκεψη για τις εκλογές, όπου θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Η ΠΕΑΕΑ Κυψέλης διοργανώνει, την Τετάρτη 15.10.03 και ώρα 6 μ.μ., στα γραφεία του(Μεγίστης και Κύπρου 113, Κυψέλη), σύσκεψη με θέμα: Οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές και οι πολιτικές εξελίξεις.

-- Στο Λαύριο, το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ και ο δήμος διοργανώνουν την Κυριακή 12/10 και ώρα 10.30 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου, εκδήλωση - πολιτικό μνημόσυνο για τα θύματα της Κατοχής και τους Λαυριώτες μαχητές του ΕΛΑΣ, που σκοτώθηκαν στον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ