Σάββατο 22 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΓΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο ΓΕΩΤΕΕ

Με στόχο την ανατροπή του σημερινού συσχετισμού δυνάμεων στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, το Παγγεωτεχνικό Αγωνιστικό Μέτωπο - ΠΑΜΕ - κατέρχεται στις εκλογές της 30ής του Νοέμβρη για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, νέων διοικήσεων στα τοπικά παραρτήματα και αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση. Στην εκλογική διακήρυξη του ΠΑΜΕ, καλούνται οι γεωτεχνικοί με την ψήφο τους, αλλά και τη δράση τους «να σταματήσουν τον παραπέρα εκφυλισμό, αδράνεια και ανυποληψία του ΓΕΩΤΕΕ και να μετατρέψουν την αδιαφορία, οργή και αγανάκτησή τους, σε ενεργητική συμμετοχή και ενίσχυση του ΠΑΜΕ».

Στην εκλογική διακήρυξη τονίζεται ότι «με δεδομένο ότι τα επόμενα χρόνια θα πολλαπλασιαστούν οι συνέπειες της αντιαγροτικής - αντιγεωτεχνικής πολιτικής, το ΠΑΜΕ θεωρεί ότι χρειάζεται να τεθούν οι στόχοι:

  • Συσπείρωσης των γεωτεχνικών και ενεργοποίησης του ΓΕΩΤΕΕ με τη ριζική αλλαγή του προσανατολισμού του, για αντίσταση και ρήξη με την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική.
  • Ανάδειξης των σοβαρών προβλημάτων του κλάδου και της πολιτικής κυβέρνησης - ΕΕ που τα προκαλούν.
  • Συμπαράταξης με τους αγωνιζόμενους αγρότες και συμβολής του ΓΕΩΤΕΕ στη δημιουργία ενός πλατιού αγωνιστικού μετώπου για τα ζητήματα της αγροτικής οικονομίας»

Τέλος, στην εκλογική διακήρυξη επισημαίνεται ότι «το Παγγεωτεχνικό Αγωνιστικό Μέτωπο θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να συμβάλει στην αλλαγή κατεύθυνσης του ΓΕΩΤΕΕ. Πιστεύει στη συλλογική δράση και αξιοποίηση όλων των γεωτεχνικών. Είναι ασυμβίβαστο με εκείνους που με την πολιτική τους υποτάσσουν τα συμφέροντα των μικρομεσαίων αγροτών και των γεωτεχνικών, συνολικά του πρωτογενή τομέα, στις κερδοσκοπικές επιδιώξεις του μεγάλου κεφαλαίου και των πολυεθνικών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ