Σάββατο 22 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΣΕΕ
Αναγκαία η αλλαγή πορείας

Αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, με την ψηφοφορία για τη νέα διοίκηση και για την Ελεγκτική Επιτροπή, η εκλογική Γενική Συνέλευση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου. Η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» που υποστηρίζεται από τη ΔΗΚΕΒΕ δίνει τη μάχη της ενίσχυσής της προκειμένου να εκφραστούν οι δυνάμεις που επιζητούν μια αγωνιστική πορεία για τη Συνομοσπονδία.

Στην εκλογική της διακήρυξη, η «Αγωνιστική Συνεργασία» επισημαίνει ότι οι παρατάξεις της πλειοψηφίας του απερχόμενου ΔΣ «μετέτρεψαν την ΕΣΕΕ από διεκδικητικό όργανο, σε εργαλείο συναίνεσης και αποδοχής της πολιτικής που περιθωριοποιεί και αφανίζει τις μικρές επιχειρήσεις». Προσθέτει επίσης, ότι «εγκατέλειψαν τα πάγια αιτήματά μας και προβάλλουν θέσεις υπέρ των συμφερόντων των μεγαλεμπόρων και μεγαλοεισαγωγέων», σχετικά με το ωράριο, τις πρακτικές πωλήσεων, το φορολογικό, τη χρηματοδότηση, το ασφαλιστικό, την επαγγελματική στέγη και την κατάρτιση.

Ο συνδυασμός τονίζει, απευθυνόμενος στους αντιπροσώπους στη Συνέλευση: «Να κάνετε το πρώτο βήμα. Να ενισχύσετε εκλογικά την Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων, γιατί είναι ο μόνος συνδυασμός που με συνέπεια και σταθερότητα αγωνίζεται στο πλευρό σας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ