Σάββατο 6 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αύριο η συγκέντρωση προς τιμήν των 85χρονων

Στις 6.30 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Περιστερίου

Με μια πλατιά πολιτική συγκέντρωση, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ τιμούν τα 85 χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματος, αύριο Κυριακή, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Περιστερίου, στις 6.30μ.μ. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ΚΕ του ΚΚΕ και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μαζική, αφού ουσιαστικά αποτελεί και την κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν και διοργανώνονται για τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Θέμης Γκιώνης. Θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η ΚΕ του ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες του Λεκανοπεδίου, στα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ, στους ριζοσπάστες αριστερούς και προοδευτικούς ανθρώπους, που δε βολεύονται στις επιλογές της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Η προσυγκέντρωση της ΚΝΕ ορίστηκε για τις 5.30 μ.μ. στη διασταύρωση της οδού Γιαννιτσών με τη Λεωφόρο Αθηνών.

Για την ευκολότερη πρόσβαση στο χώρο σημειώνουμε πως αυτός βρίσκεται πολύ κοντά στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αθηνών και της Θηβών (από τη Λ. Αθηνών μπαίνουμε στη Θηβών με κατεύθυνση το Περιστέρι, στα πρώτα φανάρια βρίσκουμε την οδό Κένεντι, όπου στρίβουμε δεξιά).



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ