Σάββατο 6 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης, οι ΚΟ του ΚΚΕ εντείνουν τη δραστηριότητά τους. Για τις επόμενες μέρες, μεταξύ άλλων, προγραμματίζονται:

Σήμερα, Σάββατο
  • Ο βουλευτής του ΚΚΕ Α. Τζέκης θα περιοδεύσει και θα μιλήσει σε συγκεντρώσεις στις 6 μ.μ. στον Πεντάλοφο και στις 7.30 μ.μ. στη Νεοζωρούδα.
  • Ο Φάνης Λάφης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει από τις 10 το πρωί στα εμπορικά καταστήματα του Γαλατσίου.
  • Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο χωριό Χωρύγι (καφενείο Χρήστου Παπαδόπουλου) του νομού Κιλκίς θα μιλήσει ο Κώστας Χαλίτσιος, μέλος του ΝΓ Κιλκίς του ΚΚΕ.
Αύριο, Κυριακή
  • Η Αχτίδα Υγείας της ΚΟΠ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στην ταβέρνα «ΜΕΔΟΥΣΑ» (Χαϊδαρίου και Γραβιάς), στη 1 το μεσημέρι. Θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος του ΓΠ της ΚΟΠ.
  • Η ΚΟΒ Ταξιαρχών Κορυδαλλού της ΚΟΠ διοργανώνει εκδήλωση στην ταβέρνα «ΜΙΝΟΡΑΚΙ» (Ζακύνθου & Κέρκυρας - πλ. Κανάρια - Κορυδαλλός) στη 1 το μεσημέρι. Θα μιλήσει ο Στέλιος Κριεζής, μέλος του ΓΠ της ΚΟΠ και Γραμματέας της ΑΕ Κοκκινιάς - Κορυδαλλού.
  • Η ΚΟΒ Β` Διαμερίσματος Πειραιά πραγματοποιεί σύσκεψη στις 11.00 π.μ., στην αίθουσα της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 82), με θέμα: «Οι συνταξιούχοι μπροστά στα σύγχρονα προβλήματα του λαού μας και η δράση για την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει o Μιχάλης Νουφαρίτσης, μέλος της ΕΠ Πειραιά του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Δραπετσώνας διοργανώνει εκδήλωση στην αίθουσα της «ΠΡΟΝΟΙΑΣ», στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ της ΚΟΠ.
  • Στις 11 π.μ., σε Βερτίσκο και Οσσα, θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Α. Τζέκης.
  • Στις 7.30 μ.μ., στο Χέρσο (καφετέρια Λάκη Νικολαϊδη) του νομού Κιλκίς, θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Τη Δευτέρα, 8/12

Στις 11 π.μ. περιοδεία στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Αριστοτέλους (Θεσσαλονίκη) με τον βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Χουρμουζιάδη.

Την Τρίτη, 9/12

Στις 6.30 μ.μ., ο Ακης Οργατζής, στέλεχος του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα καφενεία του Πευκόδασους του νομού Κιλκίς.

Την Τετάρτη, 10/12

Σε εκδήλωση - συζήτηση της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ με θέμα: «Παιδεία, εμπόρευμα ή σύγχρονη δημόσια και δωρεάν Παιδεία σύμφωνη με τις ανάγκες και τα οράματά μας;», θα μιλήσει ο Θόδωρος Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στο «ΞΕΝΙΑ», στις 7 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ