Πέμπτη 11 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 35 χρόνια της ΚΝΕ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ για τα 35 χρόνια ζωής και δράσης της πρωτοπόρας νεολαιίστικης Οργάνωσης, μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται το αγωνιστικό κάλεσμα που προβάλλει σήμερα η ΚΝΕ στη νέα γενιά. Εκδηλώσεις προς τιμήν των 35χρονων της ΚΝΕ διοργανώνουν:

Σήμερα, Πέμπτη
  • Η Οργάνωση ΣΔΟ ΤΕΙ Πειραιά της ΚΝΕ, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο Λογιστικής, για την «ανταγωνιστικότητα»
  • Η Οργάνωση ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) της ΚΝΕ, στις 11 το πρωί, στη σχολή, με θέμα: «Η εκπαίδευση σήμερα»
  • Οι ΟΒ ΣΔΟ ΤΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ, μέσα στο ίδρυμα, στις 12.30 μ.μ. με θέμα: «Από την οικονομία του κέρδους στη λαϊκή οικονομία». Θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ
  • Η ΟΒ ΑΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ, στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής (κτίριο Κατσίγρα) με θέμα: «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και Δημόσια Υγεία - το παράδειγμα της σοσιαλιστικής Κούβας». Εισηγητές θα είναι οι: Νίκος Σκεντέρης, επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αλέξανδρος Μπένος, αναπληρωτής καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
  • Η Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας πάει θέατρο και θα παρακολουθήσει το έργο «Ο καλός στρατιώτης Σβέικ» του Γιάροσλαβ Χάσεκ (σε διασκευή Σωτήρη Πατατζή), που ανεβάζει ο θίασος του Θύμιου Καρακατσάνη στο θέατρο «Μπροντγουαίη»
Την Παρασκευή, 12/12
  • Τα Νομαρχιακά Συμβούλια Λάρισας και ΤΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ πραγματοποιούν κεντρική εκδήλωση για τα 35χρονα της Οργάνωσης, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και χαιρετισμό θα απευθύνει ο Νικήτας Ούντριας, που ήταν γραμματέας Λάρισας της ΚΝΕ αμέσως μετά τη μεταπολίτευση, ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό αφιέρωμα και βιντεοπροβολή.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ