Πέμπτη 29 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΛΕΣΒΟΣ
Με ενθουσιασμό για κομμουνιστή βουλευτή ξανά!

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και με την παρουσία δεκάδων εκπροσώπων μαζικών φορέων, ανθρώπων της κοινωνικοπολιτικής ζωής που δηλώνουν τη στήριξη τους στο ΚΚΕ, μελών της ΚΝΕ, παρουσιάστηκαν χτες το πρωί στη Μυτιλήνη οι θέσεις του ΚΚΕ για την εκλογική μάχη και το ψηφοδέλτιο του Κόμματος για το νομό Λέσβου από τον γραμματέα της ΝΕ Αποστόλη Κοσμόπουλο.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Λέσβου του ΚΚΕ είναι:

-- ΒΟΥΛΒΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ: Δάσκαλος. Επί χρόνια συνδικαλιστής στο χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αγιάσου, διευθυντής της εφημερίδας «Νέο εμπρός».

-- ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος. Χρόνια συνδικαλιστής στο ΤΕΕ. Με μακρόχρονη θητεία στο χώρο της ΤΑ ως μέλος της ΔΕ ΤΕΔΚ Λέσβου. Δήμαρχος Πολιχνίτου δύο τετραετίες, νομαρχιακός σύμβουλος και επικεφαλής της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας».

-- ΠΛΑΝΤΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Τραπεζοϋπάλληλος, εργάζεται στο κατάστημα της ΑΤΕ στη Μύρινα Λήμνου. Αρκετά χρόνια συνδικαλιστής στο χώρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων, σήμερα συνδικαλιστής στο χώρο της ΑΤΕ. Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μύρινας.

-- ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Αγρότης. Βουλευτής σήμερα. Επικεφαλής της ΣΕΑ Αγροτών, μέλος της Γραμματείας της Πανελλαδικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης.

Στην εκδήλωση χαιρέτισε ο βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης καθώς και ο Στράτος Γεωργούλας, λέκτορας του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Χαρακτηριστικό της ευρύτερης αναγνώρισης και στήριξης του ΚΚΕ από ανθρώπους της κοινωνικοπολιτικής ζωής, είναι ότι σε δύο μέρες έχουν υπογράψει περισσότεροι από 100 άνθρωποι κείμενο συμπαράταξης με το ΚΚΕ. Μεταξύ αυτών οι συγγραφείς Πέπη Δαράκη, Μιχάλης Λιαρούτσος, Δώρα Παρίση, ο λογοτέχνης Γιάννης Τριανταφύλλου, οι δημοσιογράφοι Νίκος Αναστασάτος (Μολυβιάτης) και Μιχάλης Χάρος, ο τέως πρόεδρος της ΤΕΔΚ Δημήτρης Μπουρνούς, ο καθηγητής Μάνος Δούκας, οι επιχειρηματίες Στρατής Μπουρνούς και Θανάσης Νικολής, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Νίκος Μπουλμπούλης, ο πρόεδρος του Σωματείου Λιμενεργατών Αντώνης Αντωνίου, του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Αγαπητός και δεκάδες άλλοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ