Κυριακή 1 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
ΠΛΑΤΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ στο κάλεσμα του ΚΚΕ

Με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία εισέρχεται το ΚΚΕ στην τελική ευθεία των εκλογών, πραγματοποιώντας ένα πλατύ άνοιγμα στον ελληνικό λαό, καταθέτοντας την πολιτική του πρόταση και το κάλεσμα να αξιοποιήσει την ευκαιρία της εκλογικής αναμέτρησης για την καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ. Κάλεσμα που βρίσκει ήδη πλατιά ανταπόκριση. Πάνω από τριακόσιοι αγωνιστές, ενεργοί πολίτες του τόπου, δηλώνουν τη στήριξή τους στα ψηφοδέλτια του Κόμματος και προστίθενται στους εκατοντάδες που έχουν προηγηθεί απ' όλη τη χώρα.

Ταυτόχρονα, τις μέρες αυτές, το ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα τα ενωτικά ψηφοδέλτια μάχης του Κόμματος και των συνεργαζομένων δυνάμεων και αγωνιστών. Ψηφοδέλτια που αποτελούν τον καρπό της μέχρι σήμερα κοινής δράσης και απαρτίζονται από μαχητές των λαϊκών συμφερόντων, ανθρώπους που, αποδεδειγμένα, και την επομένη των εκλογών θα βρίσκονται στα μετερίζια των αγώνων του λαϊκού και εργατικού κινήματος.

Οι δυνατότητες επίτευξης των εκλογικών στόχων του ΚΚΕ καταγράφονται μεγάλες, απομένει η διεξαγωγή αυτής της κρίσιμης μάχης με την αποφασιστικότητα που οι κομμουνιστές πάντα έδιναν τις μάχες τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ