Τετάρτη 8 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Αγωνιστικό μήνυμα καταδίκης !

Σήμερα, στη κεντρική πλατεία της Λάρισας, στις 8 μμ, το συλλαλητήριο ενάντια στην κυβερνητική αντιλαϊκή πολιτική, αύριο στο Βόλο, συνέχεια στα Τρίκαλα

Μήνυμα καταδίκης του νέου αντιλαϊκού προϋπολογισμού της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στέλνουν οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα της Λάρισας, συμμετέχοντας στο σημερινό παλλαϊκό συλλαλητήριο που θα γίνει στις 8 μμ στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το συλλαλητήριο, που διοργανώνεται από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, τον Εμπορικό Σύλλογο, τις Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων, Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, αποτελεί συνέχεια μιας σειράς πρωτοβουλιών των συνδικαλιστικών οργανώσεων και των μαζικών φορέων του νομού, στην κατεύθυνση της κοινής δράσης για διεκδίκηση μιας άλλης πολιτικής που θα εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα.

Η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ και Συγχωνευθέντων Ασφαλιστικών Ταμείων Λάρισας, καλεί τους συνταξιούχους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση. «Είναι πια αποδεκτό από όλους ότι η κυβέρνηση προκειμένου να πιάσει το στόχο για την ΟΝΕ συνέταξε τον προϋπολογισμό με τις συνταγές της ΕΕ και κρίνεται ο πιο αντιλαϊκός των τελευταίων ετών», επισημαίνει στο κάλεσμά της η Ενωση. Προσθέτει ακόμη, ότι «η αντιλαϊκή πολιτική δεν έχει ημερομηνία λήξης, μειώνει δραστικά τα κονδύλια για τις κοινωνικές δαπάνες - υγεία - παιδεία - κοινωνική ασφάλιση».

Η αγωνιστική συνέχεια κατά της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, θα δοθεί στη Θεσσαλία αύριο, με τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 μμ στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών Βόλου. Οι εργαζόμενοι, καταδικάζοντας τον αντιλαϊκό προϋπολογισμό, δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να ?θυσιαστούν? στο βωμό των συμφερόντων της πλουτοκρατίας και του στόχου που θέτει για ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ.

Την αγωνιστική σκυτάλη παίρνουν τα Τρίκαλα, όπου θα πραγματοποιηθεί ανάλογο συλλαλητήριο στις 13 του Δεκέμβρη, στις 6 μμ, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Το συλλαλητήριο διοργανώνουν συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικοί φορείς του νομού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων Τρικάλων για συντονισμό δράσης. Ανάλογες πρωτοβουλίες αναμένεται να ληφθούν και στην Καρδίτσα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σήμερα το πανθεσσαλικό συλλαλητήριο - απάντηση στην κυβερνητική φιέστα (2017-10-11 00:00:00.0)
Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες (2005-11-08 00:00:00.0)
Μαχητική «καταψήφιση» του προϋπολογισμού (2000-12-20 00:00:00.0)
Νέα αγωνιστική απάντηση (2000-12-13 00:00:00.0)
Παλλαϊκή καταδίκη! (1999-12-09 00:00:00.0)
Στη Θεσσαλία η Αλ. Παπαρήγα (1998-10-30 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ