Παρασκευή 5 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ετσι κι αλλιώς, υποψήφιος υπουργός...

Την πρώτη δέσμη συγκεκριμένων προτάσεών του κατέθεσε ο Στ. Μάνος, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και, στο ενδεχόμενο εκλογικής επικράτησης του ΠΑΣΟΚ, πιθανός αυριανός υπουργός, όπως έχει πει ο Γ. Παπανδρέου.

Ποιον τομέα αφορούν οι προτάσεις; Ποιον άλλον, το μεγάλο κεφάλαιο και, ιδιαίτερα, «την άρση των εμποδίων της επιχειρηματικότητας». Τι περιλαμβάνουν; Οσα περιλαμβάνουν τα περίπου ίδια προγράμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και ακόμη περισσότερα. Αναφέρουμε ενδεικτικά: Δραστική μείωση των φορολογικών συντελεστών κάτω του 20% για τις μεγάλες επιχειρήσεις, ώστε να γίνει περισσότερο φιλικό και ανταγωνιστικό το επιχειρηματικό περιβάλλον, απλοποίηση του φορολογικού συστήματος και μεταφορά του φορολογικού ελέγχου στους ορκωτούς λογιστές - ελεγκτές, κατάργηση όλων των υπέρ τρίτων επιβαρύνσεων, απελευθέρωση όλων των επαγγελμάτων κλπ, κλπ.

Να δείτε, που ο Στ. Μάνος, όχι μόνο θα βγει βουλευτής -άλλωστε, αυτό είναι δεδομένο - αλλά θέτει, έτσι κι αλλιώς, υποψηφιότητα για υπουργός, είτε είναι κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι η ΝΔ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ