Σάββατο 20 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Μαχητικές αντιπολεμικές εκδηλώσεις σε Βόλο - Καρδίτσα

Από το Βόλο και την Καρδίτσα ξεκίνησαν χτες το βράδυ οι αντιπολεμικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλία, ενώ σήμερα τη σκυτάλη παίρνουν η Λάρισα και τα Τρίκαλα.

Στο Βόλο η αντιπολεμική συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Ελευθερίας και ακολούθησε πικετοφορία στους δρόμους της πόλης. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γ. Λούμας, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ειρήνης, ο οποίος τόνισε ότι κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος πρέπει να αντιδράσει και να αντιταχθεί, με κάθε μέσο, στα νέα τρομοκρατικά σχέδια των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. «Να μην αφήσουμε - υπογράμμισε - κανένα περιθώριο στους Αμερικανοευρωπαίους ιμπεριαλιστές, να μην αισθάνονται ήσυχοι ότι μπορούν να κάμψουν τους φιλειρηνικούς, αντιιμπεριαλιστικούς αγώνες των λαών». Στη συγκέντρωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Χ. Ρούσης, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου και το ψήφισμα διάβασε η Μαρινέλα Κατσιφού, μέλος της γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης.

Το δικό τους, μαχητικό παρών έδωσαν και οι Καρδιτσιώτες αγωνιστές της ειρήνης συμμετέχοντας στην αντιπολεμική συγκέντρωση που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας. Μιλώντας ο Σ. Στουρνάρας, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης, επισήμανε την αναγκαιότητα συνέχισης και έντασης της αντιιμπεριαλιστικής πάλης μέσα από τις γραμμές του φιλειρηνικού κινήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ