Παρασκευή 16 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Το τηλέφωνο

«Ποια είναι πλέον η μεγαλύτερη έκπληξη στην Κύπρο; Οταν χτυπάει το τηλέφωνο και δεν είναι στην άλλη άκρη της γραμμής ο Κόλιν Πάουελ» (ο Νεόκοπος στα «ΝΕΑ»).

Η εμπέδωση

«Ακόμα κι αν δεν ευοδωθεί η πρόταση για αναβολή, με προδιαγραφόμενο το ισχυρό "όχι" στην Κύπρο, η ελληνική στάση πρέπει να είναι σαφής και να στηρίξει το σχέδιο Ανάν... η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών μόνο με ρητό "ναι" στο σχέδιο Ανάν μπορεί να διευκολύνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση του "όχι"» (ο Νίκος Φίλης, διευθυντής σύνταξης στην «ΑΥΓΗ»).

Το ξεφώνημα

«Ο Ρ. Αξελός εμφανίστηκε επίσης ενοχλημένος από τον "άκρατο ενδοτισμό" της "Αυγής", ενώ τη δυσφορία του για τη στάση της εφημερίδας εξέφρασε και ο Γιάννης Τόλιος, ο οποίος σημείωσε ότι η εφημερίδα δεν κρατά ούτε τη στοιχειώδη δεοντολογία» (το ρεπορτάζ από την ΚΠΕ του ΣΥΝ στην «ΑΥΓΗ»).

Η «άκρα του "ναι" σιγή»

«Πλην όμως, για να αρχίσουμε απ' τα ευτράπελα: Δεν τα πάνε καλά τα παπαγαλάκια της πρεσβείας, δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, δεν μπορούν να επιβάλουν άκρα του "ναι" σιγή στην επικράτεια. Συγχύζονται με κάτι τέτοιες ανικανότητες τα αφεντικά. Στην Αμερική πληρώνεται κανείς για να κάνει σωστά τη δουλειά του. Αλλιώς...» («ο Τύπος των ήλων» στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ