Τρίτη 27 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Σε αντίσταση - ανυπακοή - απειθαρχία στην Ευρωπαϊκή Ενωση κάλεσε χτες το λαό το ΚΚΕ, κατά την εκδήλωση παρουσίασης της Διακήρυξης της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος για τις Ευρωεκλογές στις 13 του Ιούνη. Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ», παρουσία εκατοντάδων μελών, φίλων αλλά και συνεργαζομένων, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, απηύθυνε κάλεσμα αγώνα ενάντια στον ευρωμονόδρομο της Ευρωπαϊκής Ενωσης και υπέρ μιας ευρείας συσπείρωσης για την Ευρώπη της ειρήνης, των λαϊκών δικαιωμάτων, του σοσιαλισμού.

Με σύνθημα πως οι λαοί της Ευρώπης μπορούν να έχουν κι άλλη επιλογή, χτες ξεκίνησε και τυπικά η μάχη των ευρωεκλογών. Στόχος αυτής της μάχης είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ και των συμμάχων του, ώστε να χτιστεί ένα μεγάλο Αντιιμπεριαλιστικό Αντιμονοπωλιακό Δημοκρατικό Μέτωπο, που θα είναι ικανό όχι μόνο να υπερασπίσει τα δικαιώματα των εργαζομένων - ενάντια στις επιλογές της ΕΕ - αλλά και να οδηγήσει το λαό στη δική του λαϊκή εξουσία και λαϊκή οικονομία. Μόνο με μια ισχυρή λαϊκή συμμαχία μπορούμε να κρατάμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δημ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως οι κομμουνιστές δίνουν με αισιοδοξία την εκλογική μάχη, πόσο μάλλον που διαφαίνεται ότι οι λαοί, παρά τις δυσκολίες ορθώνουν το ανάστημά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ