Τετάρτη 12 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνελεύσεις

-- To Σάββατο 15 του Μάη και ώρα 10 το πρωί, πραγματοποιείται η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, με τη συμμετοχή αντιπροσώπων από τα δεκάδες παραρτήματα και «πυρήνες» φίλων και απογόνων που έχουν δημιουργηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Η συνέλευση, που θα καθορίσει την πορεία του Συλλόγου για τα επόμενα χρόνια και θα εκλέξει τη νέα διοίκηση, πραγματοποιείται στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (πλατεία Κάνιγγος).

-- Την Κυριακή 16 του Μάη 2004 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, στο κτίριο του Συνδέσμου στο Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα (στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής), αναμένεται να πραγματοποιηθεί οριστικά η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ) 1967-'74. Στην επαναληπτική αυτή συνέλευση της Κυριακής 16/5 σχηματίζεται απαρτία μόνο με τους παρόντες.

-- Η Πανικαριακή Αδελφότητα Αθηνών πραγματοποιεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Κυριακή 16 του Μάη 2004 ώρα 11 π.μ. στα γραφεία της, Κάνιγγος 23, 1ος όροφος - πλ. Κάνιγγος. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου ΔΣ θα γίνει στις 23 του Μάη στον ίδιο χώρο, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ