Τετάρτη 12 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεχίζονται οι «θριαμβολογίες»

Το μπαράζ θριαμβολογίας παραγόντων της κυβέρνησης και της «Αθήνα 2004», επειδή η αστυνομοκρατία, το κόστος και η εμπλοκή ξένων μυστικών υπηρεσιών και του ΝΑΤΟ θα είναι άνευ προηγουμένου στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, συνεχίζεται.

Σ' αυτό το μήκος κύματος ήταν χτες και η παρέμβαση της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Γ. Αγγελοπούλου, κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης της «Αθήνα 2004» και της Συντονιστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, όπου εξετάστηκε η πορεία της Ολυμπιακής προετοιμασίας. «Το μέγεθος, ο προϋπολογισμός και η διεθνής συνεργασία για την ασφάλεια είναι άνευ προηγουμένου στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γ. Αγγελοπούλου.

Σημειώνεται ότι το δυτικό τόξο του στεγάστρου έχει ήδη ολισθήσει 16 μέτρα και το βράδυ της Τετάρτης ή, το αργότερο, την Πέμπτη θα βρίσκεται στην τελική του θέση. Οι εργασίες για την ολίσθηση του ανατολικού τόξου του στεγάστρου θα ξεκινήσουν σε 10 μέρες.

Σε σύσκεψη που έγινε χτες το απόγευμα στο υπουργείο Πολιτισμού, τα στελέχη της ΔΟΕ πήραν διαβεβαιώσεις ότι τα αθλητικά και οδικά έργα θα είναι έτοιμα έως τα τέλη Ιούλη. Ακόμα, συζητήθηκε το θέμα των νομοθετικών ρυθμίσεων που πρέπει να «περάσουν» εντός του Ιούνη για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της πόλης, την προσβασιμότητα, τις διαφημιστικές πινακίδες κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ