Σάββατο 21 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
«Ισπανική παροικία»

Από τη στιγμή που ο Ράφαελ Μπενίτεζ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ, ήταν δεδομένο ότι θα προτιμήσει να έχει στη διάθεσή του παίκτες της προσωπικής επιλογής του.

Ετσι με τον Χοσέμι, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μάλαγα και τον Τσάβι Αλόνσο, ο οποίος ήρθε από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, άλλος ένας Ισπανός ήρθε να προστεθεί στο ρόστερ των «κόκκινων». Πρόκειται για τον Λουίς Γκαρσία, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν μετακομίζει από τη Βαρκελώνη στο Λίβερπουλ.

Τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Τσίκι Μπεριγκιστάιν. «Οι δύο πλευρές έχουν σχεδόν συμφωνήσει. Το μόνο που απομένει είναι το τυπικό μέρος της όλης διαδικασίας. Η Λίβερπουλ θα πληρώσει εννέα χιλιάδες ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί τη ρήτρα του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή».

Μάλιστα, ο Μπεριγκιστάιν θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στη νέα πορεία του Γκαρσία. «Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν, καθώς βρίσκεται ένα βήμα από τη μεταγραφή του σε μια μεγάλη ομάδα. Τον συγχαίρω για την επιλογή του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ