Τρίτη 5 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οικογενειακή τραγωδία στη Ζάκυνθο

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στη Ζάκυνθο συγκλόνισε το Πανελλήνιο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Ο 34χρονος Γ. Μπαρδούσης, πρώην χρήστης ναρκωτικών, σκότωσε την 34χρονη γυναίκα του, τον εννιάχρονο γιο του, την πεθερά και τον πεθερό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Αν και δεν έχουν διερευνηθεί οι κοινωνικές πλευρές της τραγωδίας, όπως έγινε γνωστό - κυρίως απ' την Αστυνομία - η Μάρθα Μπαρδούση - γυναίκα του Γ. Μπαρδούση - είχε ψυχολογικά προβλήματα. Ο 34χρονος, από τα Αλικανά της Ζακύνθου, στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και σκότωσε την ώρα που κοιμόνταν τη γυναίκα και το γιο του Γιάννη, 9 χρόνων. Στη συνέχεια, πήγε στο διπλανό σπίτι, όπου διέμεναν τα πεθερικά του Γιάννης Ποταμίτης και Αγγελική Λαγοπόδη και τους σκότωσε με δυο πυροβολισμούς.

Κατόπιν επέστρεψε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε. Ο δράστης και αυτόχειρας, προτού αυτοκτονήσει, άφησε σημείωμα, με το οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο αποτρόπαιο φονικό. Στην επιστολή που βρήκε η Αστυνομία, κυριαρχούσε η αγανάκτηση του δράστη για την άθλια κατάσταση της κοινωνίας στην οποία δεν ήθελε να ζήσει το παιδί του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ