Πέμπτη 7 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Κερδώα Παιδεία «"Η συζήτηση στη Βουλή εκτιμώ ότι θα συμβάλει να κρίνουμε και να αξιολογήσουμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, την πορεία της εκπαίδευσης και τις επιβαλλόμενες προσαρμογές στα ευρωπαϊκά δεδομένα, ώστε να επιτύχουμε την αναβάθμισή της σε όλα τα επίπεδα". Η συγκεκριμένη αναφορά του πρωθυπουργού δίδει την αίσθηση πως η κυβέρνηση κατευθύνεται σε ευρεία μεταρρύθμιση της Παιδείας που θα λαμβάνει χαρακτηριστικά μιας μεγάλης επένδυσης για το μέλλον» (Το πρώτο θέμα στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

Ηθικό το πρόβλημα «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων τονίζουν ότι οι αιτίες για τη φθίνουσα πορεία του οργανισμού (σ.σ. ΟΤΕ) είναι τα ρουσφέτια και η κακοδιαχείριση» (Το πρώτο θέμα στην «ΑΥΓΗ»).

Κοινώς τους άδειασαν «Αλγεινές εντυπώσεις για Γιώργο Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη και Απόστολο Κακλαμάνη έχει προκαλέσει στη βάση του ΠΑΣΟΚ η απόφαση των τριών κορυφαίων στελεχών να μην υπογράψουν την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που κατέθεσαν 71 βουλευτές του Κινήματος» (Το πρώτο θέμα στη «ΝΙΚΗ»).

Οικογένεια «Σε μια έκρηξη ειλικρίνειας ο Κ. Μητσοτάκης δεν έκρυψε χτες τις φιλοδοξίες που έχει ο ίδιος για την κόρη, την οποία άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να δει και στην προεδρία της ΝΔ και γιατί όχι και πρωθυπουργό» (Το ρεπορτάζ στη «ΧΩΡΑ»).

Τόσο αυθαίρετα «Με τις προτάσεις του προέδρου του ΟΤΕ κ. Παναγιώτη Βουρλούμη δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς. Τα πράγματα είναι απλά: Υπάρχει σήμερα ένας τηλεπικοινωνιακός γίγαντας στη χώρα που προσφέρει μεροκάματα, αλλά δεν προσφέρει υπηρεσίες» (Το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ