Παρασκευή 15 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΡΙΝΙΟ
Παραδίνουν στους ιδιώτες το Δημοτικό Πάρκο

Να χαρίσουν στο ιδιωτικό κεφάλαιο το χώρο εστίασης του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου αποφάσισαν, σε αγαστή συνεργασία, οι δημοτικές παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 11 Οκτώβρη. Η μόνη παράταξη που καταψήφισε την πρόταση ήταν η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΚΚΕ), ασκώντας σφοδρή κριτική στην πολιτική και των δύο παρατάξεων, που κατ' εντολή των πολιτικών κομμάτων στα οποία ανήκουν ξεπουλάνε την περιουσία του αγρινιώτικου λαού στο ιδιωτικό κεφάλαιο. Η ΔΑΣ καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα του Αγρινίου να καταδικάσουν αυτή την απόφαση.

Η ΔΑΣ κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σημείωσε σχετικά ότι το σχέδιο ξεπουλήματος που προετοιμαζόταν και από τις δύο παρατάξεις εδώ και καιρό, θα φέρει χειρότερα δεινά για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα του Αγρινίου που πλήττονται από αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. Ζήτησε την παραίτηση των μελών του ΔΣ της ΔΕΠΥΑ (δημοτική επιχείρηση) γιατί, όπως τόνισε, ενώ ορίστηκαν για την προάσπιση των συμφερόντων της δημοτικής περιουσίας, υπερψηφίζουν το ξεπούλημα της περιουσίας του αγρινιώτικου λαού.

Η δημοτική κίνηση άσκησε ακόμα κριτική στο δήμαρχο του Αγρινίου Θύμιο Σώκο (ΠΑΣΟΚ), ο οποίος υποστήριξε ότι η απόφαση αυτή τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και πως για το μόνο πράγμα που μετανιώνει είναι γιατί δεν πήρε νωρίτερα μία τέτοια απόφαση. Ενώ υπογράμμισε ότι τηρεί τη δέσμευση την παράταξης του ΠΑΣΟΚ για κατάργηση των κρατικών μονοπωλίων όπως η εν λόγω επιχείρηση!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ