Σάββατο 6 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αγωνιστική σύσκεψη

Σύσκεψη στη Χαλκηδόνα πραγματοποιείται τη Δευτέρα με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λουδία, προκειμένου να γίνει συζήτηση για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί του νομού Θεσσαλονίκης και να παρθούν αποφάσεις για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιδράσουν στην αντιαγροτική πολιτική που εφαρμόζεται.

Οπως τονίζεται στο κάλεσμα της σύσκεψης, η κατάσταση σε όλα τα αγροτικά προϊόντα είναι τραγική: «Το ρύζι απούλητο και το μέλλον του αβέβαιο. Η πρόβλεψη για το βαμβάκι δυσοίωνη. Τα σιτηρά στις αποθήκες. Η τομάτα, τα τεύτλα και άλλα προϊόντα αντιμετωπίζουν τα ίδια σοβαρά προβλήματα.

Οι αιτίες που γεννούν αυτά τα προβλήματα είναι γνωστές, το ερώτημα που μπαίνει σε όλους μας είναι τι κάνουμε.

Η τελευταία αναθεώρηση της ΚΑΠ για βαμβάκι, καπνό, λάδι δημιουργεί νέα προβλήματα αντί να λύνει τα προηγούμενα.

Ετσι, για όλα αυτά και τυχόν νέα προβλήματα που θα προκύψουν από τη συζήτησή μας το ΔΣ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λουδία πήρε την πρωτοβουλία και σας καλεί τη Δευτέρα 8-11-04 στις 7μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου Χαλκηδόνας», τονίζεται στο κάλεσμα.

Στο μεταξύ, καθημερινά τα στελέχη της ΠΑΣΥ πραγματοποιούν περιοδείες στους νομούς Πέλλας, Εβρου, Σερρών, ενημερώνοντας για τους σκοπούς των συγκεντρώσεων που διοργανώνονται αντίστοιχα από την ΠΑΣΥ στα Γιαννιτσά, την Ορεστιάδα και την πόλη των Σερρών στις 13 Νοέμβρη. Επίσης, μέσα στο Σαββατοκύριακο πραγματοποιούνται συσκέψεις σε νομούς της Μακεδονίας και Θράκης, όπου οι κατά περιοχές γραμματείες της ΠΑΣΥ αποφασίζουν για τον τρόπο που θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική αγροτική κινητοποίηση της 13ης Νοέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ