Σάββατο 6 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΧΑΪΑΣ
Ετοιμάζονται για την Τρίτη

Τα τρακτέρ των αγροτών στην Αχαΐα ζεσταίνονται για τα καλά, καθώς ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου και ο Αγροτικός Σύλλογος Ωλενίας πήραν απόφαση για αγωνιστική κάθοδο των αγροτών σε δύο σημεία του νομού την Τρίτη 16 Νοέμβρη.

Συγκεκριμένα, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου καλεί τους αγρότες της Αιγιάλειας σε συλλαλητήριο στις 10:30 π.μ. μπροστά από την Παναιγιάλεια Ενωση και ο Αγροτικός Σύλλογος Ωλενίας καλεί τους αγρότες της Δυτικής Αχαΐας σε συγκέντρωση στις 11 π.μ. στον κόμβο της Βιομηχανικής Ζώνης. Μάλιστα, για την καλύτερη προετοιμασία του συλλαλητηρίου, καλεί σε σύσκεψη τον αγροτικό κόσμο της περιοχής την Τρίτη 9 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ. στα Χαρμπιλέικα.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους οι δύο αγροτικοί σύλλογοι καλούν τους μικρομεσαίους αγρότες σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως «τώρα πια δε δικαιολογείται κανένας μικρομεσαίος αγρότης να έχει αυταπάτες για την αντιαγροτική πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Τώρα όλοι οι μικρομεσαίοι αγρότες στο αντιαγροτικό μέτωπο της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων, των εμποροβιομηχάνων και των πολυεθνικών, χρειάζεται να αντιπαραθέσουμε το δικό μας αγωνιστικό μέτωπο και ενωμένοι να διεκδικήσουμε αιτήματα, που θα μας εξασφαλίζουν αξιοπρεπή διαβίωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ