Πέμπτη 11 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εμπαιγμός για την «Επικοινωνία»

Την αγανάκτησή του για την ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον ευαίσθητο χώρο της Πρόνοιας, αλλά και για τον εμπαιγμό των 35 εργαζομένων του Κέντρου Εκπαίδευσης για Τυφλά και Πολυανάπηρα Ατομα «Επικοινωνία», εκφράζει το σωματείο του Κέντρου, με επιστολή του προς τον υφυπουργό Γ. Κωνσταντόπουλο.

Οι 35 εργαζόμενοι διανύουν τον πέμπτο μήνα απλήρωτοι και βρίσκονται για τρίτη φορά μέσα στο 2004 σε επίσχεση εργασίας, ενώ τα τυφλά πολυανάπηρα παιδιά στερούνται το δικαίωμά τους στην εκπαίδευση.

Πρόσφατα και αφού η «Επικοινωνία» έφτασε δεκάδες φορές στα πρόθυρα του κλεισίματος, γιατί δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα λειτουργικά της έξοδα, ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ. Κωνσταντόπουλος υποσχέθηκε στους εργαζόμενους ότι θα φροντίσει για την έγκριση 75.000 ευρώ απ' τον προϋπολογισμό του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ). Η όλη διαδικασία βέβαια καθυστερεί με το πρόσχημα ότι χρειάζεται αλλαγή του καταστατικού του ΚΕΑΤ και - όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι - το μέλλον της «Επικοινωνίας» είναι αβέβαιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ