Παρασκευή 24 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Εντιμο δούλεμα

«"Με καθαρό και έντιμο τρόπο θα λύσουμε το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τους συνταξιούχους που διεκδικούν τα αναδρομικά του ΛΑΦΚΑ". Αυτήν τη δέσμευση ανέλαβε ο υπουργός Απασχόλησης Πάνος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του "Alpha"» (η είδηση στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ)

Εντιμο λιβάνισμα

«Τα στοιχεία για την ανεργία δείχνουν ότι έχει γίνει ένα καλό ξεκίνημα που (...) φέρει και τη σφραγίδα του υπουργού Απασχόλησης Πάνου Παναγιωτόπουλου, που δεν παρακολουθεί απλώς το πρόβλημα, όπως οι προκάτοχοί του, αλλά εφαρμόζει συγκεκριμένη στρατηγική για την επίλυσή του» (ο Γ. Κουβαράς στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ)

Εντιμος ΠΑΣΟΚισμός

«Ηταν γνωστό στους κύκλους της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας ότι ο νεαρός άνδρας διατηρούσε ιστοσελίδα με ασφαλιστικά θέματα στο Διαδίκτυο, ωστόσο φαίνεται να διατηρούσε και άλλη, μέσω της οποίας διακινούσε το υλικό παιδικής πορνογραφίας» (η είδηση για τον Χαρονικολάου στη ΒΡΑΔΥΝΗ)

Εντιμη δικαιοσύνη

«Αθωώθηκε αργά χτες το απόγευμα από το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πατρών με την ψήφο των τριών δικαστών και δύο εκ των τεσσάρων ενόρκων, ο αστυνομικός Νικόλαος Μπρικόλιας που κατηγορούνταν ότι τον Φεβρουάριο του 1998 βίασε σε ξενοδοχείο της Αμαλιάδας την (20χρονη τότε) 26χρονη σήμερα Ουκρανή Ολγα Μπ. "Σήμερα το δικαστήριο με την απόφασή του με βίασε για δεύτερη φορά. Οι δικαστές και οι ένορκοι κοιτάζοντάς με και γελώντας προκλητικά έβγαλαν μια απίστευτη απόφαση. Νιώθω απέραντη οργή" δήλωσε η 26χρονη Ολγα» (το ρεπορτάζ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ