Παρασκευή 31 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Νωρίτερα σήμερα τα τελευταία δρομολόγια

Πιο νωρίς θα αποσυρθούν σήμερα από την κυκλοφορία τα αστικά λεωφορεία, τα τρόλεϊ και οι συρμοί του «ηλεκτρικού σιδηροδρόμου», του μετρό και του προαστιακού.

Οπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, τα δρομολόγια όλων των συγκοινωνιακών μέσων θα εκτελούνται πιο «αραιά» το Σαββατοκύριακο, ενώ αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας θα ισχύσουν τις μέρες αυτές και για το τραμ.

Ειδικότερα, σήμερα Παρασκευή τα τελευταία δρομολόγια των λεωφορείων της ΕΘΕΛ και των τρόλεϊ θα εκτελεστούν στις 11 μ.μ., του «ηλεκτρικού σιδηροδρόμου» στις 11.30 μ.μ. και του μετρό στις 11μ.μ. Ο τελευταίος συρμός του προαστιακού από το Στ. Λαρίσης με προορισμό το αεροδρόμιο θα αναχωρήσει στις 8.06 μ.μ. και από το αεροδρόμιο το τελευταίο δρομολόγιο θα εκτελεστεί στις 10.20 μ.μ.

Από την «Τραμ ΑΕ» ανακοινώθηκε ότι το τραμ θα λειτουργήσει σε 24ωρη βάση τις μέρες τις Πρωτοχρονιάς, με συχνότητα δρομολογίων ανά 20 λεπτά από τις 10 μ.μ. μέχρι τις 5 π.μ.

Αύριο και μεθαύριο τα συγκοινωνιακά μέσα, εκτός από τον προαστιακό και τις «εξπρές» λεωφορειακές γραμμές, θα εκτελούν δρομολόγια με μειωμένη συχνότητα, όπως τα Σαββατοκύριακα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ