Παρασκευή 31 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Δημοκρατική Μέριμνα»

Κυκλοφόρησε, καλαίσθητο και μεστό το δελτίο της Πανελλήνιας Ενωσης Συμπαράστασης προς τα Θύματα Πολιτικής Δίωξης, η «Δημοκρατική Μέριμνα» (αρ. τεύχους 47, Δεκέμβρης 2004). Και όπως σημειώνεται, το έντυπο αυτό, «δεν εκδίδεται μόνο για να πληροφορεί για τη δράση του σωματείου στον τομέα της ενίσχυσης των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και των θυμάτων των πολιτικών διωγμών που ακολούθησαν. Αλλά είναι και μέσον έκφρασης όλων των ανθρώπων αυτών, που σφράγισαν με αίμα και θυσίες την πίστη τους σε ένα καλύτερο Αύριο για την Ανθρωπότητα».

Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα θέματα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο τεύχος είναι: «Αφιέρωμα στα εξήντα χρόνια της Απελευθέρωσης της Αθήνας από τη Γερμανική Κατοχή», «Ο Μπους και οι δρόμοι του Ιμπεριαλισμού», «ΠΕΕΑ (Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης)». Και, βεβαίως, γίνεται αναφορά για την ύπαρξη και προσφορά της «Δημοκρατικής Μέριμνας» που ζητά και την οικονομική ενίσχυση των φίλων για να ανταποκριθεί στους ευγενείς σκοπούς της. Προσφορές: Στα γραφεία της Ενωσης(Ακαδημίας 78 Αθήνα, τηλ: 210.3822.776) ή στο λογαριασμό: 129,592361-13 της Εθνικής Τράπεζας.

Η «Δημοκρατική Μέριμνα» κόβει την πίτα της, την Τετάρτη 26/1/2005 ώρα 5.30 μ.μ. σε εκδήλωση στην αίθουσα Λογιστών(Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ