Κυριακή 14 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πούλμαν για το Μαραθώνα και τους ενδιάμεσους σταθμούς

Για τη μετάβαση των ειρηνοδρόμων στον Τύμβο του Μαραθώνα θα αναχωρήσουν σήμερα το πρωί πούλμαν από την πλατεία Κάνιγγος στις 6.45 π.μ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 3844.853 και 3827.303.

Επίσης, πούλμαν θα αναχωρήσουν από διάφορες συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά. Συγκεκριμένα:

- Από τον Πειραιά, στις 7.00 π.μ. για Μαραθώνα και στις 2.00 μ.μ για Παλλήνη. Η αναχώρηση των πούλμαν θα γίνει από την πλατεία Δημοτικού Θεάτρου.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ζωγράφου, για τους ειρηνοδρόμους της πόλης, από την πλατεία Γαρδένιας για τον τύμβο του Μαραθώνα στις 7 π.μ. και από την ίδια πλατεία και την πλατεία Κύπρου για Παλλήνη στις 3 μ.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ιωνίας από τον ηλεκτρικό σταθμό στις 7.00 π.μ.

- Η «Νεανική Δράση για την Ειρήνη» και το Σωματείο Οικοδόμων του παραρτήματος Αιγάλεω δρομολογούν πούλμαν στις 6.15 π.μ. από το «Παλατάκι» στο Χαϊδάρι και θα περάσει από την Ιερά Οδό στο ύψος του «Πράκτικερ» στις 6.30 π.μ. και στις 6.45 π.μ. από την πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω.

- Στις 7π.μ. από την πλατεία Δημαρχείου θα αναχωρήσει το πούλμαν της Επιτροπής Ειρήνης Περιστερίου.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Χαλανδρίου δρομολογεί πούλμαν για το Μαραθώνα, που θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία της πόλης στις 7.00 π.μ.

- Οι Επιτροπές Ειρήνης των Δυτικών Συνοικιών Αθήνας έχουν προγραμματίσει για το Μαραθώνα τα παρακάτω πούλμαν: 6.30 π.μ. από το Δημαρχείο Καματερού. Στις 6.45 π.μ. από την κεντρική πλατεία Ιλίου. Στις 7.00 π.μ. από Πετρούπολη, κεντρική πλατεία. Και Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων στις 7.00 π.μ.

- Από τη Ν. Σμύρνη, στις 4.00 μ.μ. από την οδό Ομήρου 68 για την Αγ. Παρασκευή.

- Από το Κερατσίνι, στις 7.00 π.μ μπροστά από το δημαρχείο της πόλης, για τον Μαραθώνα.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Χολαργού δρομολογεί ένα πούλμαν του δήμου στις 7.00 π.μ. από την πλατεία Δημοκρατίας, το οποίο θα περάσει από την πλατεία Κύπρου και την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (τέρμα λεωφορείων Χολαργού). Ενώ στις 7.10 π.μ. θα περάσει και από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Αμαρουσίου θα βάλει ένα πούλμαν, το οποίο θα αναχωρήσει από τον ηλεκτρικό σταθμό στις 7π.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Αμπελοκήπων θα βάλει ένα πούλμαν που θα ξεκινήσει στις 6.45 π.μ. από τη συμβολή των δρόμων Αλεξάνδρας και Ιπποκράτους και θα περάσει στις 7.00 π.μ. από την πλατεία του Αγ. Δημητρίου στους Αμπελόκηπους.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Πατησίων - Ριζούπολης θα βάλει ένα πούλμαν το οποίο θα ξεκινήσει στις 6.30π.μ. από την πλατεία Κολιάτσου και από την Αγία Βαρβάρα στις 6.45π.μ.. Το πούλμαν θα περάσει στις 7π.μ. από το Γαλάτσι (παλιό τέρμα).

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ταύρου ένα πούλμαν για Μαραθώνα στις 6.30 π.μ. από το δημαρχείο της πόλης.

- Από τον Αγ. Δημήτριο με προορισμό τον Τύμβο του Μαραθώνα στις 6.30 π.μ. από το δημαρχείο της πόλης.

- Από πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα, στις 6.30 π.μ. για Μαραθώνα και στις 4.30 μ.μ. για την Αγ. Παρασκευή.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης θα βάλει πούλμαν για τον Μαραθώνα το οποίο θα αναχωρήσει στις 6.45π.μ. από το Δημαρχείο Ηλιούπολης.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς, στις 6.30 π.μ. για Μαραθώνα από πλατεία Κουμπάκη (γήπεδο Ιωνικού), το πούλμαν θα περάσει από το νεκροταφείο της Νεάπολης και τις Σχολές «Ηράκλειτος». Ενώ θα υπάρχει και δεύτερο πούλμαν που θα ξεκινήσει επίσης στις 6.30 π.μ. από την πλατεία του Αγ. Νικολάου και θα περάσει από το «Περιβολάκι» και τις σχολές «Ηράκλειτος». Τέλος, θα υπάρχει και πούλμαν για Παλλήνη και Αγ. Παρασκευή, το οποίο θα ξεκινήσει στις 3.00 μ.μ. από την πλατεία Κουμπάκη και θα περάσει από την πλατεία Αγ. Νικολάου και τις σχολές «Ηράκλειτος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ