Τρίτη 1 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

-- Η ΤΟ Υπηρεσιών Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, με θέμα: «Πόσο και για ποιον δουλεύουμε; Οι θέσεις του ΚΚΕ για τον εργάσιμο χρόνο», αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Σωματείου Λογιστών (Κάνιγγος 27). Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Η Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 6/2 στην αίθουσα «Πλειάδες», στις 5 μ.μ. στον Κορυδαλλό. Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει προβολή ταινίας και μουσικό πρόγραμμα.

-- Εκδήλωση - συζήτηση για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ διοργανώνουν οι Τομεακές Οργανώσεις Κεντροανατολικών και Νοτιοανατολικών Συνοικιών Αθήνας της ΚΝΕ, την Κυριακή 6/2, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αγίου Δημητρίου (Αγ. Δημητρίου 55). Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γιώργος Καλύβας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας της Οργάνωσης Αθήνας, ενώ θα υπάρξει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με αποσπάσματα από θεατρικές παραστάσεις, τραγούδια και απαγγελίες λογοτεχνικών κειμένων και ποιημάτων από μουσικό και θεατρικό συγκρότημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ