Τρίτη 1 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Εξυγίανση»...

Γρηγοριάδης Κώστας

Α, ΕΝΤΑΞΕΙ. Τώρα, μετά το χώρο των Μέσων Επικοινωνίας εξυγιαίνεται και ο χώρος της Δικαιοσύνης. Αλλωστε το είπε και ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Εν ολίγοις, να υποθέσουμε ότι από αύριο το πρωί (έστω από τον επόμενο μήνα) θα προβάλλεται ως «πρώτη είδηση» σε όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ το ότι ένα δικαστήριο θεώρησε νόμιμη και όχι «παράνομη και καταχρηστική» την απεργιακή κινητοποίηση ενός κλάδου η οποία συνεχίζεται;

Οποιος περιμένει φυσικά να δει τον παραπάνω ισχυρισμό να υλοποιείται μάλλον θα ...περιμένει πολύ. Βλέπετε ούτε τα «αφεντικά» των ΜΜΕ άλλαξαν, ούτε τα συμφέροντα τους, ενώ η Δικαιοσύνη συνεχίζει να «εκτελεί» νόμους σε πολύ συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση.

Οπως λίγο καιρό νωρίτερα η «διαπλοκολογία» έτσι τώρα η «δικαστολογία» αξιοποιείται ωραιότατα για να καλύψει με μπόλικο θόρυβο και σκάνδαλα επί σκανδάλων την ουσία του πράγματος. Αυτή δεν πρέπει να συζητηθεί ποτέ.

ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ. Η κυβέρνηση - λέει η Φ.Πετραλιά - δεν προσανατολίζεται στην «πώληση» των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αλλά στην «αξιοποίησή τους» με φορείς όπου θα συμμετέχουν η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιώτες!

Με δεδομένο ότι η χρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πάει - εδώ και χρόνια - από το κακό στο χειρότερο μάλλον εύκολα μπορεί να «μεταφράσει» κανείς αυτή την εξαγγελία.

Οσο για το ποιος θα αποφασίζει για το πώς πρέπει να αξιοποιηθούν αυτές οι εγκαταστάσεις προς όφελος του μαζικού αθλητισμού είναι φανερό ότι κάθε άλλο παρά απασχολεί τους κυβερνώντες.

Το ΠΑΣΟΚ πάντως προσανατολίζεται να «ασκήσει αντιπολίτευση» στο θέμα. Μόνο που ούτε διανοείται να πει κάτι διαφορετικό από τη συμμετοχή ιδιωτών. Για καθυστερήσεις, ανικανότητα και εξυπηρέτηση συμφερόντων θα μιλήσει. Τα ...γνωστά δηλαδή.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ