Κυριακή 6 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΗΜΙΤΛΙΩΤΗΣ

Συνταξιούχος βιοτέχνης

Για το λαό, τη συμμαχία, το σοσιαλισμό. Είναι στο χέρι μας ένα αποφασιστικό βήμα κοινής δράσης των μικρομεσαίων στρωμάτων του χωριού, της πόλης κατά της αντιλαϊκής πολιτικής της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Είναι ανάγκη οι διαφορές και αντιθέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να γίνουν κοινό συμφέρον στον αγώνα κατά των μονοπωλίων και του ιμπεριαλισμού, ο οποίος εντείνει την επίθεσή του στα δικαιώματα της λαϊκής οικογένειας.

Ο λαός δεν έχει τίποτα να ελπίζει από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Μονόδρομος είναι η αποδυνάμωσή τους, η συσπείρωση και πάλη με αιτήματα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Το δικαίωμα στη σταθερή εργασία, στη δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση για όλους, Σύνταξη, Υγεία, Πρόνοια, στην αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Παιδεία.

Το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φλεβάρη, θα απαντήσει πώς το Κόμμα θα γίνει πιο ικανό για να έρθει στο ύψος των απαιτήσεων της ταξικής πάλης, πιο ισχυρό. Γι' αυτό η ενίσχυση του ΚΚΕ αφορά κάθε εργάτη, εργάτρια, κάθε άνθρωπο του λαού που αγωνιά για το αύριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ