Σάββατο 5 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΟ «TELLAS POLIS 300»

Η Tellas παρουσίασε πρόσφατα το «Tellas Polis 300», τη νέα υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας, η οποία καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών στις αστικές κλήσεις και εγκαινιάζει ένα νέο, απλό και κατανοητό τρόπο χρέωσης.

Η Tellas, με το «Tellas Polis 300», κάνει το επόμενο βήμα στην εξέλιξη των υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και εισάγει ένα νέο τρόπο χρέωσης και αντιμετώπισης του Ελληνα καταναλωτή.

Ειδικότερα, με την υπηρεσία «Tellas Polis 300», οι καταναλωτές μπορούν, πληρώνοντας μόνο 6 ευρώ κάθε μήνα να πραγματοποιούν 300 ολόκληρα λεπτά αστικών κλήσεων το μήνα (10 ώρες σε κάθε λογαριασμό) ανεξάρτητα από την ώρα ή τη μέρα κατά την οποία γίνεται η κλήση. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αυτού του πρωτοποριακού τιμολογιακού πακέτου είναι ότι δίνει στον καταναλωτή τη δυνατότητα να υπολογίζει πάντα ακριβώς πόσο θα ξοδεύει στις αστικές κλήσεις.

Οι καταναλωτές, που συνδυάζουν την υπηρεσία «Tellas Polis 300» με τη ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσία Προεπιλογής φορέα, επωφελούνται επιπλέον με 60 λεπτά δωρεάν αστικών κλήσεων σε κάθε λογαριασμό.

Για άμεση ενεργοποίηση ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Tellas Polis 300» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 13800 (δωρεάν κλήση από σταθερό τηλέφωνο όλο το 24ωρο), να επισκεφθούν το www.tellas.gr και να συμπληρώσουν on-line την αίτηση ενεργοποίησης, ή να απευθυνθούν σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης υπηρεσιών της Tellas.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ