Τρίτη 8 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ
Αλλάζει «βιτρίνα»

Στα πέντε εκατ. ευρώ εκτιμάται το κόστος της αναμόρφωσης της κρεαταγοράς της Βαρβακείου στο κέντρο της Αθήνας, η οποία προγραμματίζεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Μάρτη. Αυτό ανακοίνωσαν χτες η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης μαζί με την δήμαρχο της Αθήνας Ντ. Μπακογιάννη.

Οι εργασίες αφορούν στα 108 κρεοπωλεία της Βαρβακείου. Ο Δ. Σιούφας είπε πως το υπουργείο Ανάπτυξης θα διαθέσει 500.000 ευρώ για την εγκατάσταση βιτρινών - ψυγείων στα καταστήματα της αγοράς, που θα ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές Υγιεινής και Ασφάλειας του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων και ο Γ. Παπαθανασίου επανέλαβε την πρόθεση του υπουργείου να καθιερώσει την τοποθέτηση τιμοκαταλόγων με ενιαία μορφή στα κρεοπωλεία. Ο πρόεδρος των κρεοπωλών της Βαρβακείου ζήτησε μετάταξη των τιμολογίων ρεύματος των επιχειρήσεων από τη χαμηλή στη μεσαία τάση, ώστε να έχουν οι καταστηματάρχες φθηνότερη χρέωση.

Σημειώνεται πως αν και από τις αρχές της δεκαετίας του '90 μέχρι σήμερα έχουν σπαταληθεί πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για τις διάφορες αναπλάσεις της Βαρβακείου Αγοράς, η κατάσταση παραμένει τραγική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ