Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΙΝΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ψήφος για τα δικαιώματα των παιδιών

Να δυναμώσουν τον άλλο δρόμο συσπείρωσης και αγωνιστικής δράσης, να γυρίσουν την πλάτη στη μοιρολατρία και το συμβιβασμό που επιχειρούν να επιβάλλουν οι πλειοψηφίες των συλλόγων των αναπήρων και να την ενισχύσουν καλεί τους γονείς η Κίνηση Γονέων για τα Δικαιώματα των Αυτιστικών Παιδιών, ενόψει της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ), που θα γίνει το Σάββατο 26 Φλεβάρη και ώρα 9:30 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Αθήνας.

«Αξιοποιούμε τη διαδικασία της συνέλευσης και των αρχαιρεσιών για να πάρουμε αποφάσεις αγώνα για τα δικαιώματά των παιδιών μας. Αλλάζουμε τους συσχετισμούς δύναμης στο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της ΕΕΠΑΑ, εκλέγουμε αγωνιστές για το ΔΣ και για αντιπροσώπους στη λεγόμενη Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑΕΑ). Δεν επαιτούμε, δεν αρκούμαστε σε ό,τι περισσέψει», υπογραμμίζει η Κίνηση.

«Μπορούμε να πάρουμε την υπόθεση της οργάνωσης του αγώνα στα χέρια μας. Οι εκλογές αυτές μας δίνουν την ευκαιρία να εκφράσουμε και με την ψήφο μας αυτή την πρόθεση», τονίζει η Κίνηση και καλεί τους γονείς να στηρίξουν για το ΔΣ και για αντιπροσώπους στην ΕΣΑΕΑ τους υποψήφιους Δημητρακούλη Γιώργο, Λάιο Γιώργο, Μπερνιδάκη Ευαγγελία, Παπαϊωάννου Νίνα, Παπαϊωάννου Ιγκόρ, Τσιούτσια Χρυσή - Γαζέτα και Τσούμπα Γεωργία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ