Κυριακή 20 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συζητούν για την Ευρωπαϊκή Συνταγματική Συνθήκη

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις - συζητήσεις, που διοργανώνουν οι ΚΟ του ΚΚΕ, αλλά και μαζικές οργανώσεις, σχετικά με το «ευρωσύνταγμα» και την αναγκαιότητα να πουν οι εργαζόμενοι ενιαίο διπλό ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Συνταγματική Συνθήκη και την ίδια την ΕΕ. Ετσι:

-- Στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης αύριο, Δευτέρα 21/3, στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο Στρατής Κόρακας.

-- Εκδήλωση - συζήτηση διοργανώνει η ΚΟ Πειραιά, την Τρίτη 22 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟΠ. Παρεμβάσεις θα κάνουν ο Νίκος Κωνσταντινίδης, δικηγόρος και ο Νίκος Πηγαδάς, δημοσιογράφος.

-- Η Αχτιδική Επιτροπή του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση την Τετάρτη, 23 Μάρτη, στις 7.00 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου (Δημαρχείου Αγρινίου). Θα μιλήσει ο Κ. Αλυσσανδράκης, μέλος της ΚΕ. Παρεμβάσεις θα κάνουν ο Μίλτος Καραγιάννης, πρόεδρος της Ενωσης Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αγρινίου και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου και ο Τίμος Παπανικολάου, Γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής Αγρινίου του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Δανίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση την Τετάρτη 23 Μάρτη και ώρα 19.00, στην αίθουσα των γραφείων του ΚΚ στη Δανία, στη διεύθυνση Frederiksundsvej 82. Θα παραβρεθεί και μέλος από το δανέζικο Λαϊκό Κίνημα ενάντια στην ΕΕ, θα γίνει αναφορά στο δημοψήφισμα για το «ευρωσύνταγμα», που θα γίνει στη Δανία στις 27 Σεπτέμβρη, και πώς οι Ελληνες μετανάστες θα συμβάλουν στο να βγει ΟΧΙ από τις κάλπες τη μέρα αυτή.

-- H Επιτροπή Λαμίας της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη» διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 23 Μάρτη 2005, στις 7 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο «ΟΙΩΝΟΣ», με ομιλητή τον Δημήτρη Καλτσώνη, διδάκτορα Νομικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ